Golfbaan National BelekDe National Golfbaan is met beelden versierde golfbanen, schitterende witte bunkers en velvet greens. De National Golf Club is het eerste internationale standard golf complex aan de Turkse Mediterrane kust.

De golfclub is opricht om zowel leden als bezoekers te voorzien van exclusieve voorzieningen. Uitgesneden door een bos van eucalyptus en pijnbomen met een achtergrond van, het met sneeuw bedekte, Taurus gebergte. Met een overvloed aan natuurlijk meren test National golfbaan de spelers op kunde.

Op de National is de 18 hole Championship golfbaan 6.232 meter, par 72 en ontworpen door Ryder Cup Speler, David Feherty. De golfbaan was gastheer voor de PGA Europese Turkse Seniors Open in 1996 en 1997. David Feherty heeft aspecten van de beste banen in wereld in de golfbaan verwerkt en heeft verzekerd dat geen twee holes dezelfde zijn.

Golfbaan National foto's

De National dankt verbeteringen aan het ontwerp en de condities van de golfbaan aan David Jones, Senior speler, adviseur sinds de start van de National.

De National golfbaan is geopend eind 1994 maar is enkel zes jaren nodig geweest om internationale faam te winnen in het jaar 2000. Het Britse golfmagazine Golf World koos de baan als nummer 42 en in 2001 zelfs als nummer 39 golfbaan in Europa. Het Duitse blad Die Welt verkoos de National als nummer 9 golfbaan aan de Europese Mediterrane kust in 2000.

De National golfbaan biedt elke golfer iets speciaals. Voor beginners is er een professional team van hoog opgeleide PGA Professionals die voor uw swing zorgen. Na de lessen of een golfspel geniet u van de 40 baai driving range, 2 chipping en putting greens en een oefenbunker. National heeft ook een geweldige 9 hole Academy golfbaan voor elke niveau golfer. De baan biedt holes langs de bomen en water komt in het spel voor meerdere van de tee schoten. Het is ook een uitstekende warming up voor uw start aan de Championship golfbaan.

De National Golf Academy Antalya is een uitgebreide opleidingsvoorziening die golfers van alle nieuws helpt. De academy biedt een uitgebreide keus van half uur lessen tot instructie programma's van een week.

Waarom komt u na uw spel niet wat tijd doorbrengen in een van de restaurants. Heerlijk ontspannen en de prachtige natuur in u opnemen. Het Meridiana restaurant biedt een selectie van internationale keukens samen met de Turkse gastvrijheid. Het Park restaurant ligt naast de 18 hole en kijkt uit over het meer en de onbeschrijfelijke natuurlijke schoonheid.

Handicap: Dames 36 / Heren 28