Op vakantie naar Kusadasi? Vind voordelige vluchten naar Kusadasi naar de internationale luchthaven Adnan Menderes van Izmir.

Boek uw vliegticket naar Kusadasi

Goedkope Kusadasi vliegtickets

Kusadasi bezit zelf geen vliegveld. Om in het resort te komen dient u een vliegtickets te boeken vanuit Nederland of Belgie naar het Adnan Menderes Internationele vliegveld van Izmir. Naar Kusadasi rijdt u in 45 minuten. Vanaf de Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens zijn er alleen in de periode tussen april en oktober directe vluchten naar Izmir. In de winterperiode dient u over te stappen op Istanbul. Het vliegveld bedient meerdere resorts aan de Turkse Riviera. Bekende plaatsen aan de Egeische westkust zijn Kusadasi, Cesme,Ayvalik en Didim. Vakantiegangers boeken hun vliegtickets naar Kusadasi voor hun zon, zee en strand, cultuur, historisch of medische vakantie.

Kusadasi

Kusadasi is een grote resort aan de Egeische zee met een bekende haven waar alle cruiseschepen die over het Middellandse zee gebied varen aanleggen. De stad ligt 108 kilometer van de grote stad Izmir in Turkije.

Boek uw vlucht naar Kusadasi

Meer vliegtickets naar Turkije

vliegtickets Antalya   vliegtickets Bodrum   vliegtickets Alanya   vliegtickets Side
             
vliegtickets Belek   vliegtickets Kemer   vliegtickets Marmaris   vliegtickets Fethiye