golfbaan gloria BelekDe oude golfbaan van het Gloria Golf resort is ontworpen door de Franse golfbaan designer Michel Gayon, het Belgische golfproject management bedrijf J.N.C. International in samenwerking met Turkse consultants. Deze samenwerking is gezocht om de baan in te passen in het Mediterrane klimaat en om de meest veeleisende golfer te verbazen.

Het clubhuis is een smaakvol versierd en bestaat uit een restaurant, bar en pro-shop. Op de Gloria golfclub proeft u de unieke ervaring van golf het hele jaar door. Golfen op een baan omgeven door de adembenemende natuur van Belek.

Golfbaan Gloria foto's

De golfbaan is gelegen in de pijnboombossen van Belek en aan de voet van het Taurus gebergte. De baan is 772.000 vierkante meter met zeven meren en 63 bunkers.

Handicaps: Dames 36 / Heren 36

Gloria Golf resort

Aan de golfbaan ligt direct het Gloria Golf resort hotel in Belek. Hier kunt u ideaal verblijven om uw golfvakantie door te brengen. Het luxe vijf sterren resort hotel biedt enorm veel voorzieningen om u en uw familie te laten ontspannen tijdens uw golfvakantie.

Bekijk Gloria Golf resort