Kemer heeft de afgelopen jaren veel moeite gedaan om meer naam te maken als uitgaansstad aan de Turkse Riviera dan Bodrum . Disco's trekken jongeren en die gaan overdag lustig winkelen en struinen de boulevards af. 

Er zijn drie grote discotheken naast elkaar aan het strand bij het begin van de promenade. Dan is er nog een discotheek in het Moonlight Park en een andere aan het eind van Kemer. Daarnaast heeft praktisch elk hotel een eigen disco. Het echt nachtleven begint in Kemer ook pas na twaalf uur. Daarvoor hebt u de tijd rustig wat te eten in een van de vele restaurants. Vervolgens kunt u gezellig nagenieten in een van de cafes en bars in Kemer of aan de boulevard voordat u zich in de swingende massa begeeft.

Als u in Kemer op vakantie bent zult u zeker eenmaal moeten dineren in Ulupinar. Daar vindt u de beste visrestaurants uit de omgeving die heerlijke forel serveren. Restaurants zijn er in alle soorten en maten en het is aan u om uw favoriete restaurant te kiezen. Ulupinar is te bereiken met de auto of u kunt zelfs een excursie boeken.


Koophuis Turkije