Side is een toeristenplaats die steeds beroemder en bekender wordt bij de Europese vakantiegangers. Enige jaren geleden kwamen er enkel Duitsers en Engelsen. Nu is Side, de parel aan de Middellandse zee, gastheer voor alle nationaliteiten uit Europa en ook reeds buiten Europa leren ze Side kennen. Ook steeds meer golfliefhebbers leren Side kennen.

Waarom golfliefhebbers voor Side kiezen

Side kent zelf geen golfbanen maar de golfhoodfdstad van Turkije, Belek, ligt op korte afstand rijden van Side. Waarom kiezen de golfliefhebbers dan voor Side? De plaats met als boegbeeld de Tempel van Apollo heeft veel meer te bieden dan Belek. Waar het in Belek alleen draait om golf is Side een echte toeristenstad. Vrij toegankelijke publieke zandstranden, pittoresk schiereiland met antiek overblijfselen, gezellig stadscentrum met haventje en de grotere stad Manavgat eenvoudig te bereiken. Voor de golfliefhebbers die naast het golfen ook graag genieten van andere activiteiten of waar de rest van de familie minder golfliefhebber houdt is Side een ideale plaats voor uw golfvakanties.

Golf en het weer in Side

Het mediterrane klimaat in Side zorgt ervoor dat u het hele jaar door golft. In de warme zomer is het op de Lykia links golfbaan koel omdat de baan direct aan zee ligt. De milde winters zorgen voor een prettige golfvakantie als golfen in Nederland onmogelijk is.

Golfbanen in Side

De drie golfbanen die het dichtst bij Side liggen zijn (op volgorde dichtstbijzijnd)

De golfbanen zijn eenvoudig te bereiken. Het openbaar vervoer in Turkije is goed geregeld. Met een Dolmus (minibus) kunt u voor een goedkope prijs bij de golfbanen komen. Daarnaast kan een taxi of huurauto uitkomst bieden

Golfhotels in Side

Een groot aantal luxe vijf sterren all inclusive hotels in Side bieden u onderkomen terwijl u aan uw handicap werkt. Zij zorgen voor uw transfers van en naar de golfbanen. Na de golf geniet u van de voorzieningen van het hotel en de locaties direct aan zee.

Bekijk hotels in Side

Golf en een huis kopen in Side

Als de regio Side u aanspreekt is een huis kopen in Side een optie voor u. Europeanen kopen eenvoudig een huis in Turkije. Een eigen basis in Side biedt u de mogelijkheid te golfen wanneer u wilt. De goedkope prijzen voor een huis dichtbij golf en dichtbij zee maken uw dromen eenvoudig waar!

Bekijk het aanbod huizen in Side

Artikelen golfen in Side

 

Golf mogelijkheden in andere steden in Turkije

Er zijn meer steden in Turkije waar u kunt golfen. Hieronder vindt u andere steden in Turkije met golfmogelijkheden.

Golfen in Belek   Golfen in Bodrum