Bodrum is een schiereiland in de Egeische zee met als grootste stad, jawel Bodrum. Het schiereiland is een authentiek Turks eiland met diverse gezellige plaatsjes. Het eiland telt talloze inhammen en baaien met kleine stranden en aan de noordkant van dit land in zee bevind zich een weelderige natuur. Bekende plaatsen op Bodrum zijn, Gumbet, Bitez, Yalikavak, Turgutreis en Gumusluk. Elk stadje heeft een eigen karakter.
De stad Bodrum is een mooie Turkse plaats met een groot kasteel als waker over de stad. Naast een grote haven, waar u de vers gevangen vis kunt kopen, is er een gezellig centrum met kleine straatjes en winkeltjes waar u naar hartelust kunt afdingen. In een van de vele restaurants kunt u genieten van de Turkse keuken en voor het uitgaan kunt u naar Gumbet, dat op 5 minuten rijden van Bodrum ligt.


Golf Bodrum

Golfen in Bodrum is op dit moment mogelijk. Het golfen is alleen minimaal. Er ligt een kleine 9 hole golfbaan in Ortakent waar het mogelijk is om te golfen. Dit is een oefenbaan met een gezellige club waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden. De baan ligt op de weg van Bodrum naar Yalikavak.

18 hole golfbaan

Bodrum heeft ook een 18 hole golfbaan aan het Tuzla meer. Het golf resort heet het Vita park golfresort. De

eerste 18 hole baan is geopend op 11 juli 2008. Voor eind 2012 is de planning voor de tweede 18 hole golfbaan die dan open zou moeten zijn. Ook deze baan ligt in het Vita park golfresort.

Daarnaast zijn er nog meer plannen voor golfbanen rond het Tuzla meer. Wij zullen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Bent u op zoek naar een huis dichtbij de golfbaan dan moet u op zoek gaan naar huizen aan het meer van Tuzla of huizen in Gulluk.

Golfhotels in Bodrum

Een groot aantal luxe vijf sterren all inclusive hotels in Bodrum bieden u onderkomen terwijl u aan uw handicap werkt. Enkele golfhotels liggen direct op de golfbaan om het makkelijk te maken voor u. Na de golf geniet u van de voorzieningen van het hotel en de locaties direct aan zee.

Bekijk hotels in Bodrum 

Golf en een huis kopen in Bodrum

Bent u golfliefhebber en golft u graag het hele jaar? Europeanen kopen eenvoudig een huis in Turkije. Een eigen basis in Bodrum biedt u de mogelijkheid te golfen wanneer u wilt. De goedkope prijzen voor een huis dichtbij golf en dichtbij zee maken uw dromen eenvoudig waar!

Bekijk aanbod huizen in Bodrum

 

Golf mogelijkheden in andere steden in Turkije

Er zijn meer steden in Turkije waar u kunt golfen. Hieronder vindt u andere steden in Turkije met golfmogelijkheden.

Golfen in Side   Golfen in Belek          
               

 


Tweede huis Turkije