EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID WERD.

Met dit verhaal wil ik u en u team graag vertellen hoe wij als jong koppel de aankoop hebben mogen ervaren van ons droomappartement.

Ons verhaal begint eigenlijk reeds een drietal jaar terug toen we voor de eerste maal naar Side op vakantie gingen. Na onze thuiskomst werd er vrijwel snel beslist om de volgende vakantie terug
op dezelfde plaats en hotel te boeken. Dit was ons nog nooit gebeurd want iedere vakantie werd er normaal gekozen voor een ander land. Na enkele vakanties In Side te hebben doorgebracht wisten we het zeker. Dit is voor ons het paradijs en de vakantieplek bij uitstek!

Voorzichtig begonnen we luidop te dromen van een eigen stekje in het verre turkije. Maar hoe begin je eraan, vroegen we ons af? Tijdens één van onze vele mooie wandelingen zagen we een mooi project uithangen bij een plaatselijk kantoor, Side House. Zonder verdere informatie te vragen trokken we huiswaarts en éénmaal thuis begon ik te googlen naar meer informatie over dit project Okeanos genaamd.

Toen maakte ik voor de eerste maal kennis met de site van Bareld Meinen. Na een telefoongesprek besloten we om tijdens onze zomervakantie een tweetal dagen met een plaatselijke medewerker nl Frances op stap te gaan in en rond Side om bepaalde projecten waaronder Okeanos te gaan bekijken.

Het was zover. We maakten kennis met Frances, wat een pracht van een vrouw met het hart op de juiste plaats. Geen vraag teveel, zeer sociaal en wat voor ons zeer belangerijk was, het vertrouwen begon stilletjes aan te komen! We gingen samen op stap en ontmoeten Halil die het project Okeanos beheerd.
Vrij snel wisten we dat we na het zien van enkele appartementen zouden gaan voor dit kleinschalig maar mooi project. Een voorlopig contract werd opgemaakt zonder verplichting zodat we thuis alles
op het gemak konden overlopen en uiteindelijk konden beslissen.

Een volgende gesprek met Bareld volgde waarin ik vertelde dat we groen licht gaven voor de aankoop van het appartement die we gekozen hadden. Halil, Frances en Bareld kwamen bij ons langs toen ze in Belgie waren voor de beurs Second Place en alles werd ondertekend en ik kreeg direct de sleutels van ons appartement. Een voorschot werd gestort en vervolgens een bezoek op het consulaat in Antwerpen met Bareld voor het aanvragen van een volmacht om de rest van de papieren in orde te maken zoals water-electriciteit en dergelijke.

De keuze van inrichting zoals keuken,deuren, enz hadden we reeds doorgegeven bij ons laatste bezoek aan Turkije. Alles werd dan ook zonder problemen opgevolgd en geinstalleerd en daar is Halil dan ook een man op zijn plaats.

Tijdens de paasvakantie van dit jaar zijn we vervolgens samen met Halil en Frances de meubelen , gordijnen, verlichting gaan aankopen en konden we voor de eerste maal genieten van ons geschilderd en ingericht appartement want ook hier zorgde men voor een goeie service door voorlopige meubelen in te plaatsen.

Nu zijn we zover dat het appartement klaar is voor gebruik. Alles is afgewerkt alle meubelen zijn geleverd en we kunnen genieten van een zeer gastvrije Halil die ons keer op keer een mooie vakantie geeft en wanneer er probleempjes zijn of we willen een uitstap doen enz... dan staat Halil er altijd. Kortom supergast!

Wij zijn uitermate tevreden over de manier van samenwerken en dat verhaalt zich in vertrouwen-goeie opvolging-perfecte dienst na aankoop-goeie samenwerking. Kortom zeker aan te raden!
Blijkbaar heeft dit ook effect op onze vriendenkring want interesse is er zeker om ook de stap te zetten om hun stukje paradijs in Side te bekomen.

Hartelijk dank Bareld en carpe diem!!

vriendelijke groeten

Steve & Sandy & Manon Compernolle

 

Lees meer: referenties Ons aanbod: huizen te koop in Turkije

Huis kopen in Turkije