Er zijn veel keuzes om uit te gaan in Kusadasi. Het nachtleven in Kusadasi is een van de beste in Turkije, waarbij de vakantiegangers komen voor een leuke tijd en de Turken daarvoor zorgen.

Dineren in Kusadasi

Genieten van de Turkse keuken maar ook andere keukens is eenvoudig in Kusadasi. Er zijn veel leuke en gezellige restaurants te vinden. Voldoende keuze hebt u in de haven of langs de zeekant van Kusadasi of in de smalle straatjes van de oude stad (Kaleici) van Kusadasi. Afhankelijk van uw smaak kunt u na het dineren terecht op diverse plaatsen in en rond Kusadasi.

Het is mogelijk is de Kaleici van Kusadasi te blijven en de diverse bars en restaurants te bezoeken in de heuvelende smalle straatjes met live muziek in diverse bars en restaurants. Zoekt u liever de harde muziek en jeugd dan kunt u terecht in de barstreet van Kusadasi

Barstreet Kusadasi

De barstreet is vanzelfsprekend het drukste in Kusadasi en produceert daarmee ook het meeste lawaai. Er zijn veel bars en clubs en de meesten daarvan zijn gratis en hebben geen 'dresscode'. Aan de drankjes hangt wel een stevig prijskaartje maar dat is altijd het geval in populaire gebieden. Met de muziek blerend uit elke bar, mensen die dansen op de bars en tafels en her en der vuurspuwers ontvouwd zich een levendige nacht voor u. De barstreet opent meestal rond vier uur. Echt druk wordt het pas vanaf elf uur omdat de meeste mensen eerst ergens anders een goedkoper drankje drinken.


Naast de barstreet kunt u terecht op de promenade en achter de promenade van het Ladies Beach strand. Er zijn hier wel minder bars en clubs en het is er zeker niet zo luidruchtig. De sfeer is meer ontspannen voor u.

Voor een Turkse avond kunt u terecht in het prachtige Caravanserai een van de bezienswaardigheden van Kusadasi. Een leuke avond uit waarbij u geniet van Turkse dansen, Turkse muziek en een heerlijk buffet.


Huis te koop Turkije