Publiek strand Marmaris

Het publieke strand van Marmaris is een stadsstrand gelegen bij het centrum van Marmaris. Toeristen wandelen in de zee wanneer ze willen. Het strand is een gratis strand. Meerdere feesten en events worden gehouden door de Marmaris gemeente tijdens het hoogseizoen in Marmaris.

Uzunyali strand – Long Beach

Het strand van Uzunyali, ook bekend als Long Beach ligt direct naast het publieke strand van Marmaris. Het zandstrand strekt zich 10 kilometer langs de kust tot Icemeler. Het zandstrand van Uzunyali geniet van perfecte mediterrane temperaturen van april tot en met november en bedekt de hele kustlijn van Marmaris. Er is genoeg ruimte voor ontspanning. De verkeervrije promenade is vol van cafes, restaurants, bars en winkels voor sandalen, zonnebrillen en soeveniers. Dit strand maakt van Marmaris een perfect beachresort voor een perfecte zonvakantie.

Stranden rond Marmaris

Icmeler strand

Het Icmeler strand heeft het meest populaire strand van de regio en ligt 8 kilometer ten westen van Marmaris. Transport naar het strand is heel eenvoudig. Icmeler verbaasd strandgangers met het fijne gouden zand. In Icmeler ontspant u in de zon en op het geweldige strand van Icmeler naast de heldere azuurblauwe wateren. Langs het strand zijn veel watersporten te beoefenen. Het strand biedt 6 kilometer fijn goud zand en een vredige omgeving. Elke avond wordt het strand schoongemaakt waardoor het er elke morgen perfect bij ligt. Huur een parasol om op het strand te ontspannen of spring achterop een jetski, bananaboot, waterskies of beoefen een van de andere watersporten. Geniet van het uitzicht tijdens het parasailen in de lucht of huur een kleine boot om te vissen. Duiken is ook een optie voor zowel beginner als gevorderde. Een uitstekende manier om uw kinderen voor een dag van het strand te krijgen.

Strand van Turunc

Turunc ligt ten westen van Marmaris. Turunc heeft een geweldig strand met een blauwe vlag. Het strand nestelt tussen groene golvende heuvels en bergen en heeft een azuurblauwe en kalme zee. Meer heuvels zijn er te zien aan de andere kant van de baai.

Cleopatra strand of Sedir eiland (Cedrae)

Het Cleopatra (Sedir) eiland (Cedrea) ligt 16 kilometer ten noorden van Marmaris. Cedrae eiland is ook bekend als Cleopatra eiland of City eiland. Sedir eiland is beroemd voor het gouden zandstrand bekend als Kleopatra strand en de antieke stad Cedrae. Het gouden zandstrand is fantastisch. De Camlik haven is het vervoerspunt.

Kumlubuk strand

Kumlubuk ligt 6 kilometer van Turunc. U arriveert hier vanaf de zee beschikbaar vanaf Marmaris. Kumlubuk biedt een prachtig panorama met natuur. De regio is vrij populair met de heldere zee en het prachtige strand.

Orhaniye – Kiz Kumu strand

Orhaniye heeft een prachtige omgeving bedekt met pijnboombossen en prachtige stranden. De zee is altijd kalm in Orhaniye. De zandige bodem verdeelt de golf in twee delen en u loopt door de zee terwijl de diepte, ver van de kant, hetzelfde blijft. De 600 meter kustlijn wordt “Kizkumu” genoemd en heeft een legende. Volgens de legende was er een dame die verliefd was. Zij probeerde de zee te doorwaden om haar liefde te bereiken. Hiervoor vulde ze haar jurk met zand maar als ze door het zand heen verdrinkt ze.

Cennet (Paradijs) eiland strand

Paradijs eiland is een schiereiland bedekt met bossen. Het ligt een half uur van Marmaris. Het is een pitstop voor de dagelijkse toerboten. Er zijn ook enkele pensions en restaurants. Het wordt gezien als een uitstekende plaats om te zwemmen en voor entertainment.

Gunnucek strand

Gunnucek is 2 kilometer van Marmaris en bekend voor het unieke bos (Liquidamber Orientalis). De olie die verzameld wordt uit deze bomen wordt gebruikt voor medicijnen en de parfum industrie.

Ciftlik strand

Vervoer is vanaf Marmaris ongeveer twee uur over de zee. Vooral zeilers kiezen deze regio voor accommodatie. Met het zandstrand en restaurants aan zee trekt het bezoekers. Er is ook een klein eiland in de baai.

Boncuk baai strand

Negen kilometers van het dorp Camli (dichtbij Sedir Eiland), arriveert u bij de Boncuk baai. De baai is erg populair. Er is schoon en comfortabel water. Er zijn voorzieningen voor bezoekers aan de waterkant. Het gebied is populair om te zwemmen.