Een tweede huis kopen in Turkije is eenvoudiger dan u denkt. Heeft u uw droomhuis gevonden, dan start u samen met Real Turkey de aankoop. Hoe gaat dit in zijn werk?

Bezichtigingsreis naar Turkije

Inspectiereis Turkije

Als u de woning van uw dromen heeft gezien op onze site, dan wilt u die natuurlijk bekijken. Real Turkey biedt hiervoor de mogelijkheid door een bezichtigingssreis die u met zeer gunstige voorwaarden kunt boeken. Voor meer informatie over bezichtigingssreizen klikt u op de foto hiernaast.

Hoe koopt u een tweede huis in Turkije?

Nadat u besloten heeft een villa of appartement in Turkije te kopen, begint de aankoopprocedure. In ons contract staan alle voorwaarden voor het kopen van een tweede huis in Turkije. Ook is er een voorschotbedrag opgenomen dat u bij terugkeer in Nederland betaalt.

Nadat het contract is getekend, laat u een kopie van uw paspoort en twee pasfoto’s achter. Als alle zaken snel zijn geregeld, is er ook nog tijd over om direct kennis te maken met uw ‘tweede vaderland’. Na de aankoop van uw droomhuis, vliegt u met een plezierig en gerust gevoel naar huis, alles is geregeld voor de uiteindelijke overdracht van de woning op uw naam.

De overdracht huis Turkije

Real Turkey neemt u de verdere rompslomp uit handen. Wij gaan aan de slag met de documenten voor de juridische overdracht. Bij verschillende Turkse autoriteiten melden we een aanstaande 'titeloverdracht (overdracht op naam)'. Daarna ronden we de koop formeel af. Hiervoor komt u terug naar Turkije voor het zetten van de handtekening, waarna het huis op uw naam wordt gezet. Doorgaans is binnen drie maanden de overdracht geregeld. Vanaf dat moment bent u de wettige eigenaar van uw huis in Turkije. Uw droom is uitgekomen!

Aftersale service Turkije

Real Turkey regelt en verzorgt al uw zaken in Turkije en staat u met raad en daad bij. Dat scheelt een hoop gedoe, zodat u snel en met gerust hart kunt genieten van uw nieuwe woning.

Wat doen wij voor u?

Bij de koop:

  • aanvragen van gas, water en licht
  • openen van een bankrekening
  • belastingnummer aanvragen
  • verzekeringen

Na de koop:

  • inrichten van het huis (bij een aantal projecten bieden wij meubelpakketten)
  • inrichten van de tuin
  • onderhoud van huis en tuin
  • verhuur
  • bij enkele projecten bieden wij managementpakketten
  • wij helpen u met alle vragen en problemen over Turkije en een huis in Turkije

Ons aanbod van onroerend goed in Turkije te koop

Gerelateerde pagina's

Alle belastingen die van belang zijn voor uw droomhuis in Turkije vindt u op deze pagina. Belasting tweede huis Turkije.

Bekijk ons aanbod van onroerend goed in Turkije te koop!