U huurt een auto in Alanya voor een goede prijs. De auto wordt afgeleverd bij het vliegveld van Alanya, uw hotel of een andere plaats in Alanya.

Huur uw auto in Alanya

Auto huren in Alanya

Goedkoop een auto huren in Alanya doet u hier. U vergelijkt de huurprijzen eenvoudig via de link hierboven. De auto wordt voor u naar de desgewenste plaats gebracht. De huurauto kan op uw wachten op het Alanya vliegveld in Gazipasa of het vliegveld van Antalya. Het brengen van de auto naar uw hotel of naar een andere locatie is ook geen probleem.

Leeftijd auto huren in Alanya

In Turkije is er een verschil tussen de minimumleeftijd om in een auto te mogen rijden en de minimumleeftijd om een auto te huren. In Turkije mag iedereen van 18 jaar of ouder met een geldig rijbewijs in een auto rijden. Desondanks dient u minimaal 21 jaar en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs om een auto te huren. De bestuurder van de huurauto dient dezelfde persoon als de huurder te zijn.

Rijbewijs auto huren in Alanya

Om een auto in Turkije te huren bent u, naast de minimum leeftijd van 21, een rijbewijs nodig. Het Nederlandse en Belgische rijbewijs zijn beide geldig in Turkije. Met uw rijbewijs huurt u simpel een auto. U bent geen ander internationaal rijbewijs nodig

Is het veilig een auto te huren in Alanya?

Is het veilig om in Turkije een auto te huren en nog belangrijker is het veilig op de weg? Via deze website huurt u veilig een auto in Turkije. Alles wordt netjes voor u geregeld en u maakt zich nergens zorgen over. Wilt u een auto huren als u in Turkije bent dan is dit ook veilig. Er zijn voldoende plaatsen in elk vakantieresort waar u een auto huurt. De kwaliteit van de auto's is niet gegarandeerd en via deze website wel.

Veilig op de weg in Turkije

De Turkse automobilist staat bekend om de roekeloze rijstijl. Dit is de afgelopen jaren afgenomen. Houdt uw aandacht bij de weg en uw medegebruikers en u merkt dat het eenvoudig rijden is in Turkije. Vooral in de vakantieresorts is het niet heel druk met autoverkeer. Daarom rijdt u veilig met uw huurauto naar de plaats van bestemming. 

Huur uw auto in Alanya

 

Auto huren in andere resorts

vakantie voorzieningen Alanya

Auto huren Side Alanya vliegtickets
  Alanya hotels