Golfbaan Sueno DunesMet gladde duinen, strategische uitdagingen en pittoreske uitzichten zet Sueno Golf een nieuwe standaard voor het golfspel in Turkije. De lay-out van het resort, the Dunes, maakt gebruik van de natuurlijke zandheuvels en reflecteert de links traditie van baanontwerp en constructie. De mix van spectaculaire uitzichten, eiland 'greens' en bunkers heeft Sueno Dunes gezegend met een echt speciale omgeving.

De par 69 Dunes baan ligt ook voor het hoofdgebouw van het hotel. De Dunes maakt gebruik van de natuurlijke zandduinen en reflecteert de links traditie van golfbanen met een spectaculair uitzicht.

Foto's Sueno Dunes golfbaan

De meeste holes liggen tussen volwassen pijnboom die de omgeving als een paraplu bedekken. Maar de baan is meer dan alleen een pijnboombaan. Het heeft een links stijl gevoel met de zandrichels die door de baan lopen.

Deze prachtige baan is sterk bebost met grote pijnbomen en veel water. De green 18th biedt waarschijnlijk de meest spectaculaire finish van alle banen in Belek.

Sueno Golfresort

In het Sueno golf hotel in Belek wordt het golfspel een spannende reis in de natuur. Het hotel ligt op de golfbaan met in totaal 36 holes. In een omgeving vol met pijnbomen en meren. U kunt golftoernooien bekijken vanuit de cafes, lobby, bars en het zwembad en de ervaring voelen.

Bekijk Sueno golfhotel