Koopt u een huis in Turkije, dan profiteert u van veel voordelen.

Waarom een huis in Turkije?

  • Een huis kopen in Turkije is goedkoop en een prima investering

1.       Een huis kopen in Turkije is goedkoop. Ondanks de prijsdalingen van Spaans vastgoed is een koopappartement in Spanje op een goede locatie nog steeds drie keer duurder. Verder zijn de kosten voor het bezitten van een huis in Turkije veel lager dan in andere Europese landen rond de Middellandse zee. Dit maakt een huis in Turkije niet alleen interessant voor uw vakantie, maar zeker ook als investering. De Turkse huizenmarkt heeft bovendien nog veel potentiële groei.

2.       Niet alleen de kosten voor het bezitten van een woning in Turkije zijn lager, ook het leven in Turkije is goedkoper. U zult verbaast staan over de voordelige prijs van uw boodschappen in uw mandje in de supermarkt. En in Turkije kunt u in een restaurant nog heerlijk uit eten voor € 10,- per persoon.

3.       Verhuur van uw Turkse woning levert extra inkomsten op. Daarmee dekt u in ieder geval de vaste maandelijkse kosten. Alle extra verhuurinkomsten gebruikt u voor de eigen vakantie. Investeren terwijl u vakantie viert…kan het nog mooier? En ondertussen wordt uw huis steeds meer geld waard.

4.       Een huis kopen in Turkije is kortom financieel een mooie investering, terwijl u ondertussen regelmatig vakantie viert in een van de mooiste landen van Europa. 

  • Het land Turkije heeft veel te bieden

1.       Turkije heeft veel meer in huis dan de meeste mensen weten. Het is een ideaal vakantieland waar iedere toerist vindt wat hij zoekt. Voorbeelden? Denk aan het heerlijke klimaat van de Middellandse Zee, de altijd schijnende zon, zee en prachtige stranden. Dan hebben we het nog niet eens over alle sport- en cultuurmogelijkheden. Turkije heeft alles in huis. Voor senioren en jonge gezinnen.

2.       Wist u dat Turkije het golfland van Europa is? Met meer dan tien golfbanen is Belek bijvoorbeeld een paradijs voor golfliefhebbers. Dankzij het mooie weer slaan ze zowel in de zomer als in de winter hun balletjes. Als dat geen hole-in-one oplevert…

3.       Turkije heeft als verbindingsland tussen Europa en Azië een enorme geschiedenis. Mede daardoor is het een land vol opgravingen. Een groot aantal opgravingen, kastelen en overblijfselen uit de oudheid mag u niet missen. Beroemde opgravingen zijn bijvoorbeeld Efesus, Troje en Side.

4.       Skiën in Turkije? Het kan! ’s Ochtends lekker op de lange latten staan en ’s middags zwemmen in de Middellandse Zee. Wist u dat ook het medisch toerisme naar Turkije sterk in opkomst is. In thermische baden komt u bijvoorbeeld van al uw pijntjes af. Steeds meer Europeanen ontdekken bovendien de gezondheidszorg in Turkije. Het land heeft medici die tot de beste van de wereld behoren. En wachtlijsten kennen ze in Turkije niet!

  • De Europese Unie

Turkije wil graag toetreden tot de Europese Unie en stemt het land en haar wetten af op de Europese Unie. Dit gaat zeker niet zonder horten of stoten, maar als Turkije straks EU-lid is betekent dat een enorme impuls voor de onroerend goed markt in het land.

Een huis in Turkije? Een niet te missen kans!

Appartementen Turkije - Villa's Turkije