Als het op het uitgaan in het nachtleven van Marmaris aankomt, ervaart u een sensuele en levendige Marmaris nachten waarvan de gekke feesten eeuwig in uw dromen blijven. Live muziek, lasershows, dansfeesten, schuimparty's, verkleedpartijen en feesten met beroemde Dj's.

De nachtelijke ontspanning en entertainment in heel Marmaris is uitstekend en is van kleine restaurants, pubs en bars langs de weg of het strand tot nachtclubs en disco's. Daarnaast zijn er leuke terrassen in de hoeken voor een romantische tijd. Alle muzieksoorten zijn aanwezig op uw vakantie in Marmaris.

Vroeg in de avond geniet u van een hapje of een drankje aan het strand voor een subliem uitzicht of wandelt u in de stad om te kiezen uit een van de restaurants.

Voor traditioneel Turks eten is er de brede selectie van Mezzes, in olijfolie gebakken kebabs en de desserts van meel zoals baklava en kunefe. Dit alles is gefuseerd met een mix van Mediterrane, Midden Oostelijke en Centraal Aziatische invloeden, beschikbaar in de vele Turkse restaurants, grills en bars. Voor nachtleven met een Turkse kant bezoekt u een van de meyhanes (traditionele Turkse bar) voor traditionele Turkse dranken zoals Raki, Salgam, Ayran en Sahlep.

Na de avond zijn er de wilde nachten van Marmaris voor de vakantiegangers. Het intense nachtleven en het beste entertainment in de regio Marmaris is geconcentreerd rond de barstreet van Marmaris. Deze ligt 500 meter van de Marmaris jachthaven op loopafstand van centraal Marmaris. Het nachtleven in de barstreet gaat door tot ongeveer 5 uur in de ochtend.

De beste plaats na de barstreet in Marmaris is de Uzunyali regio aan het strand. Dit is tegenover de barstreet 500 meter van centraal Marmaris. Er zijn veel restaurants, pubs, karaoke & dancebars & disco's om uit te kiezen. De muziek stopt om 12 uur in Uzunyali.

Turkse Nachten in Marmaris is een grote attractie voor toeristen. De Turks Nacht is een speciale mogelijkheid om de buitenlandse reiziger kennis te laten maken met Turkse cultuur en traditie. Het programma begint met live Turkse muziek en wordt gevolgd door de mooie Turkse buikdansers.

Elke club en hotel organiseert speciale avondshows, animatie en attracties voor toeristen die in het hotel blijven. Zelfs de appartementhotels en pensions hebben hun eigen avondprogramma in de lobbybars.

Het resort Marmaris heeft een bloeiend nachtleven en de beste nachtclubs verzekeren een feest tot diep in de nacht. Het nachtleven in Marmaris gaat door tot in de ochtend. Zonder enige twijfel is er elk soort nachtleven te vinden in Marmaris.