Golfbaan CaryaDe Carya golfbaan is ontworpen door Thomson Perrett & Lobb. De internationale golfbaan is geopend door Peter Thomson, vijf keer kampioen van de Open Championship. Het is een Championship golfbaan gelegen op golvende zandheuvels en de baan snijdt door volgroeide pijn- en eucalyptus bossen. De baan ligt in het hart van de Turkse golfkust.

Carya in de Belek regio van de provincie Antalya is de eerste klassieke, heidestijl golfbaan gebouwd aan de Turkse Mediterrane kust.

Peter Thomson zei: "Dit is een uitstekend stuk grond om een golfbaan op te bouwen. Het doet denken aan de beroemde Surrey heideland golfbanen dichtbij London, die ik onder de beste van de wereld beschouw. Hier heb ik veel succes gehad in mijn speeldagen. In ben erg enthousiast over het creëren van een klassieke en traditionele stijl golfbaan in Turkije."

Foto's Carya golfbaan

Thomson Perrett & Lobb hebben een klassieke baan gecreëerd. Uniek in de regio. Een natuurlijke gecultiveerde heidebaan dat wordt gekweekt in een uitgebreide kwekerij op de site. De heidevormen definiëren de baan in een echt magnifiek spektakel.

De baan van 7.100 yard, par 72 course is een goede test voor golfstrategieen. De holes liggen vrij tussen de pijn- en eucalyptus bomen en over een dramatische zandheuvel. Carya biedt ook een prachtig nieuw clubhuis en een state-of-the-art driving range.

Carya golfclub

Het clubhuis biedt alle noodzakelijk services en kwaliteit producten voor een ultiem en onvergetelijke golfervaring aan de Carya golfclub. Een rustige en mooie omgeving met het potentieel om speciale feesten te organiseren.

Een restaurant met een uitstekende keuken, een terras met zwembad en een volle Proshop met souvenirs. Alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken bij Carya.

Carya golfbaan kaart

Golfbaan Carya Belek

Carya website: http://www.caryagolf.com/