Op vakantie naar Fethiye? Vind voordelige vluchten naar Fethiye naar de internationale luchthaven van Dalaman 45 minuten ten noorden van Fethiye.

Boek uw vliegticket naar Fethiye

Goedkope Fethiye vliegtickets

Fethiye bezit zelf geen vliegveld. Om in het resort te komen dient u een vliegtickets te boeken vanuit Nederland of Belgie naar het Internationele vliegveld van Dalaman. Vanaf de Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens zijn er alleen in de periode tussen april en oktober directe vluchten naar Dalaman. In de winterperiode dient u over te stappen op Istanbul. Het vliegveld bedient veel resort aan de idyllische westkust van Turkije vol met beboste bergen en prachtige baaien. Bekende plaatsen zijn Fethiye, Marmaris, Oludeniz, Ovacik, Kas en Kalkan. Vakantiegangers boeken hun vliegtickets naar Dalaman voor hun zon, zee en strand, cultuur, historisch of medische vakantie.

Fethiye

De schoonheid van Fethiye is niet in woorden uit te drukken. Als u verslaafd bent aan ontdekkingen en een natuurliefhebber bent dan is Fethiye uw bestemming. Wat maakt deze kusten van Fethiye zo’n lust voor het oog met haar ontelbare inhammen en de ongelofelijke schoonheid van de natuur. Wat geeft het zo’n allure? Misschien is het een beetje van alles.

Boek uw vlucht naar Fethiye

Meer vliegtickets naar Turkije

vliegtickets Antalya   vliegtickets Bodrum   vliegtickets Alanya   vliegtickets Side
             
vliegtickets Kusadasi   vliegtickets Kemer   vliegtickets Marmaris   vliegtickets Belek