Vertrouwd uw droomwoning in Turkije kopen.

Real Turkey is sinds 2005 als Nederlandse makelaar in Turkije gespecialiseerd in de verkoop van huizen aan de Turkse Riviera. Dankzij meer dan zeven jaar ervaring zijn wij in staat u op professionele wijze te begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning in Turkije.

Onze makelaardij heeft gekozen voor Turkije omdat wij, voor Nederlanders en Belgen, goede kansen zien op een mooie investering in de stabiele Turkse huizenmarkt. Dit is wel gebleken nu heel Europa al enkele jaren in een economische crisis verkeerd terwijl Turkije een van de weinige landen in de wereld is met een ruime positieve economische groei.

In de afgelopen zeven jaren hebben wij geleerd welke partijen betrouwbaar zijn om zaken mee te doen en die ook de kwaliteit leveren die wij als Nederlanders en Belgen verwachten. Dit kwaliteit geldt voor de bouw, eventuele verhuur van uw woning, het onderhoud en de aftersales. Real Turkey weet als ervaren Turkije makelaar hoe u veilig en betrouwbaar een huis aankoopt in Turkije.

Wij bieden u:

  • een correcte en klantvriendelijke begeleiding in de Nederlandse taal bij de aankoop van luxe kwaliteitswoningen in Turkije.
  • rendebale investeringen
  • helder kostenoverzicht met een uitgebreide aftersales service door onze mensen ter plaatse.
  • ook vele jaren na de aankoop staan wij met raad en daad tot uw dienst.

Onze klanten stellen het erg op prijs dat wij ook jaren na de aankoop nog een kopje koffie komen drinken in hun droomhuis in Turkije. Het realiseren van een droom schept immers een speciale band!
 

Bekijk ons aanbod: te koop in Turkije