VEILIG HUIS KOPEN IN TURKYE

Graag willen wij iets op papier zetten over het kopen van een appartement in Turkye.

In de winter van 2009 - 2010 hebben wij besloten om een appartement te kopen in turkye, nadat wij al zo een 30 keer in Turkye op vakantie waren geweest.

Alle kanten van Turkye hadden we bekeken, en wat er in dat land zo aantrekkelijk is, dat het er altijd mooi weer is en de mensen zo ontzettend aardig.

Zo gingen wij op internet aan de gang en hebben daar verschillende appartementen bekeken. We hebben drie Nederlandse makelaars op papier gezet en zijn in mei 2010 naar Turkye vertrokken .

De tweede dag gingen we met een makelaar mee en die liet ons verschillende appartementen zien maar dat vonden wij eigenlijk niet wat wij zochten.

De tweede makelaar was REAL TURKEY  en die heeft een vertegenwoordigster in Turkye zitten en die kwam op de afgesproken tijd aan bij ons appartement.

Zij stelde der eigen voor met Frances en gingen we op pad. De eerste die we bezochten was Yenisi.We gingen naar het showappartement en kwamen daar binnen alles nieuw en prachtig mooi.

Frances had nog een paar appartementen die dag die ze ons wilden laten zien, dus gingen we op pad.

Na die dag alles gezien te hebben gingen we voldaan terug naar ons appartement. De volgende dag gingen we naar Side toe daar hadden we ook nog een paar bezichtigingen, maar na alles gezien te hebben vielen wij toch aldoor terug op Yenisi. Afgesproken met Frances dat we er over na gingen denken en daarna haar weer bellen voor een vervolg afspraak.

Zo na een paar dagen belde we op en maakte we weer een afspraak om naar Yenisi te gaan. Wat is dat toch een mooi appartement met uitzicht op zee en 200 meter er van af en niet direkt aan de hoofdweg.

Wij zijn met de baas van het appartementcomplex weer naar het show appartement gegaan, en wij vielen er weer voor. Yenisi 2 staat op een hele mooie lokatie en je kijken meteen op de Middelandse zee

Het appartement bestaat uit 125 vierkante meter met 2 grote balkons twee slaapkamers en twee badkamers en een grote kamer met open keuken.

Dit moest het dan worden en alles besproken met de baas van het appartement. Het appartement zou in maart 2011 klaar zijn, dus konden we er in april in. Toen belde ze in januari op dat het de 29ste januari opgeleverd werd met alles er op en er aan. Wij de reis er naar toe geboekt Frances ons opgehaald van het vliegveld en naar Mahmutlar.

Wat geeft dat een appart gevoel als je dan in je eigen nieuwe appartement stapt. Fantastich, wat mooi  en wat geweldig. Alles was gemeubileerd wij moesten enkel nog het kleine spul kopen.

Frances en haar man stelde zich beschikbaar en namen ons mee zodat wij in enkele dagen alles wat in een huis hoort er in stond. Afgesproken met de baas van het appartement om de laatste betaling te doen en ons eigendoms bewijs te regelen.

En zo hebben we met REAL TURKEY en Frances een fantastich appartement in Mahmutlaar. Ook de sevice wat we van de baas van het appartement gekregen hebben is ook in een woord geweldig.

Alles wat ze beloofde zijn ze nagekomen in wat voor een vorm dan ook.

Wij zijn er ook super tevreden mee en proficiat voor de Makelaar en voor de baas Tufan.

Peter en Joke Hof - juli 2011         

Lees meer: referenties Ons aanbod: huizen te koop in Turkije