September 2009, na gesprek met klanten kwamen we tot een beslissing om eens te informeren naar een 2° verblijf in Turkije. Op internet informatie opgezocht en zo kwamen we op de site van van Real Turkey.

Contact opgenomen en Mr Bareld wist ons te vertellen dat er in Leuven een infoavond was. We hebben die avond veel informatie gekregen en hebben dan ook een bezichtigingsreis gevraagd.

In oktober zijn we dan naar Turkije gevlogen, Bareld had voor de nodige tickets gezorgd. Aan het vliegveld in Antalya stond Bareld ons op te wachten en heeft ons naar het appartement in Ilicia gebracht.

s Anderendaags zijn Bareld en Ellen ons komen ophalen en hebben we de projecten gaan bekijken. Op 16 oktober hebben we gekozen voor een appartement in Ilicia Spring 3. Alles is zeer vlot verlopen.

In december zijn we dan terug gegaan. Het appartement was ondertussen ook bemeubeld naar onze smaak. De volgende dagen heben we de notariële akten ondertekend en is er al het nodige papierwerk gedaan. Deniz van after sales is er ook met ons 2 dagen op uit getrokken om al het nodige te kopen, huishoudgerief, linnengoed ,enz. We kunnen ook via internet onze gegevens opvolgen, zoals de algemene onkosten.

In mei hebben we bericht gekregen dat onze tapu (aankoopakte) op het bureel lag, zodat we vanaf dan officele eigenaar zijn. Dit alles is zeer vlot en correct verlopen.

We zijn ondertussen reeds 5 maal in Turkije en het het nu echt our second home. We willen Bareld daarom ook bedanken voor de nodige informatie, ook na aankoop ,die hij ons gegeven heeft, zoals vluchten, auto huren, enz..

Fam. Mans – Corten

Lees meer: referenties Ons aanbod: huizen te koop in Turkije