Waarom Real Turkey? Enkele reacties van tevreden klanten.

Fam. Visser - Een gelukkig paar uit Belgie

Allereerst dank u. Bbij het kopen van een appartament zijn we super geholpen. Francoise heeft ons echt laten zien wat we wilde niks meer of minder. Onze ervaring met Real Turkey een van vertrouwen.
Een gelukkig paar uit Belgie Grt Fam Visser.

Fam. van de Sande - Klasse Real Turkey

In 2011 was ik wat op internet aan het rondkijken. Mijn oog viel toen op de site van Real Turkey met woningen in Turkije. Omdat we jaren lang over de hele wereld landen hadden bezocht waren we toe aan iets voor ons zelf waar we altijd naar toe konden gaan als we er even tussen uit wilden.
Lees de hele ervaring »

Fam. Sollie - We zijn erg blij met jullie

In het najaar van 2011 zijn we voor het eerst met onze kinderen naar Side op vakantie geweest. Dit beviel prima, zodat we besloten in het najaar van 2012 weer met het hele gezin te gaan. In het tussenliggende jaar groeide de gedachte om wat geld te beleggen in onroerend goed.
Lees de hele ervaring »

Dhr. Lambre - Mijn leven veranderde

In de zomer van 2012 veranderde mijn leven. Ik was op zoek naar een vakantie appartement, maar had die nog steeds niet gevonden. Had van een client te horen gekregen dat Fethiye in Turkije eens bezocht moest worden, ik was zelf daar nog nooit geweest. Zo gezegd zo gedaan.
Lees de hele ervaring » 

Familie van Eck - Een leuke ervaring

Nadat wij hadden besloten een vakantie woning in het buitenland te kopen en dat het Turkije zou worden kwam Bareld in beeld. Met Bareld werd afgesproken om een rondreis te maken langs verscheidene projecten in verschillende plaatsen.
Lees de hele ervaring »

Familie Hof - Veilig een huis gekocht in Turkije

Graag willen wij iets op papier zetten over het kopen van een appartement in Turkye.
In de winter van 2009/2010 hebben wij besloten om een appartement te kopen in Turkije, nadat wij al zo n 30 keer in Turkye op vakantie waren geweest.
Lees de hele ervaring
»

Familie Compernolle - Een droom die werkelijkheid werd

Met dit verhaal wil ik u en u team graag vertellen hoe wij als jong koppel de aankoop hebben mogen ervaren van ons droomappartement.
Lees de hele ervaring
»

Familie Corten

September 2009 - Na gesprek met klanten kwamen we tot een beslissing om eens te informeren naar een 2° verblijf in Turkije. Op internet informatie opgezocht en zo kwamen we op de site van van Real Turkey.
Lees de hele ervaring
»


Huis kopen in Turkije