golf cornelia logoDe 27 hole Nick Faldo golfbaan daagt golfers uit met elke handicap. Gasten genieten zeker van de golfervaring op deze uitdagende baan. De baan waaiert door een van de meest natuurlijke landschappen die Turkije te bieden heeft. Golfers genieten van magnifiek golf en berggezichten in het clubhuis van 4.800 vierkante meter met een ongeëvenaarde service.

De Cornelia Golfclub biedt een kwaliteit die alleen gevonden wordt op de beste golfresort in de wereld.

Faldo Design, het ontluikende golfbaan ontwerp bedrijf van Nick Faldo, heeft het ontwerp van de baan op zich genomen. Het heeft een perfecte 27 hole championship golfbaan gebouwd in Belek, dichtbij Antalya in zuidelijk Turkije.

Foto's Cornelia golfbaan

Het eerste design project in zuidoostelijk Europa van de zes maal Major winnaar, is het pronkstuk van het nieuwe Cornelia Golfresort dat Cornelia De Luxe resort ontwikkelt.

Als aanvulling op de 27 hole Faldo Championship golfbaan en een state-of-the-art oefen -en spelverbetering faciliteit, biedt het Cornelia Golf Resort haar eigen 300 slaapkamer luxe hotel en een aantal luxe golf villa's.

De David Leadbetter Golf Academie (DLGA) maakt met trots bekend dat de Cornelia Golf Club de exclusieve rechten heeft om de eerste DLGA te beheren in Turkije. De lestheorie en filosofie, aangevuld met de nieuwste technologie, heeft het golfspel voor golfers van alle leeftijden en niveaus gerevolutioneerd.

Golfresorts Cornelia Golf

Er zijn twee golfresorts bij de golfbaan: het Cornelia Diamond hotel in Belek en het Cornelia Deluxe hotel in Belek. Via de beide hotels kunt u eenvoudig van een golfvakantie genieten. Beide hotels zorgen dat u snel bij de golfbaan bent en na het golfen kunt u ontspannen en gebruik maken van alle luxe die de vijf sterren hotels te bieden hebben.

Bekijk Diamond hotel - Bekijk Deluxe hotel