Op vakantie naar Alanya? Vind vliegtickets voor voordelige vluchten naar het nieuwe vliegveld van Alanya in Gazipasa aan de Turkse Riviera.

Vliegveld Alanya Gazipasa

Alanya beschikt over een nieuwe luchthaven een half uurtje ten oosten van de stad. In Gazipasa ligt al tijden het Alanya-Gazipasa vliegveld dat lang ongebruikt is. Sinds enkele jaren vliegen er vanuit Nederland vakantievluchten naar Alanya. Vakantiegangers boeken nu hun vliegtickets naar Alanya, Mahmutlar en alle andere kleine resort rond Gazipasa vliegveld voor hun zon, zee en strand, cultuur, historisch of medische vakantie.

Momenteel zijn er in de wintermaanden geen directe vluchten vanuit Europa naar het Alanya Gazipasa vliegveld. Via een stop in Istanbul kunt u wel naar Alanya vliegen of u vliegt direct naar het vliegveld van Antalya dat op 3 uur rijden van Alanya ligt.

Aankomst & vertrektijden vluchten Alanya

Hieronder vindt u de link naar de aankomst en vertrektijden voor vluchten naar en van de luchthaven Alanya-Gazipasa.

Aankomst & vertrektijden

Foto's vliegveld Alanya Gazipasa

Vervoer van en naar het vliegveld

In Turkije rijdt de Havas shuttlebus vanaf de vliegvelden naar de bekende resortsteden. De Havas shuttlebus vertrekt op gezette tijden naar het centrale busstation van Alanya. Er zijn ook stops in Mahmtular en Tosmur. LET OP! De shuttlebus is alleen beschikbaar voor binnenlandse vluchten. Als u overstapt op Istanbul kunt u hier dus gebruik van maken.

Komt u met een internationale vluchten dan maakt u gebruik van een transfer of een huurauto naar Alanya. De rit naar Alanya duurt ongeveer 30 minuten. Hieronder vindt u de overige transfertijden. Ook beschikt het vliegveld over een parkeerplaats.

Afstanden naar vliegveld Alanya-Gazipasa

Afstanden van het vliegveld Alanya-Gazipasa naar alle populaire resort die ten westen en ten oosten van de luchthaven liggen.

Resort ten westen Afstand in kilometers
 Mahmutlar 34
 Alanya 45
 Konakli 58
 Turkler 63
 Avsallar 68
 Incekum 72
 Okurcalar 75
 Manavgat / Side 105 
 Belek / Serik 150
 Antalya 180
   
Resorts ten oosten
Afstand in kilometers
Gazipasa 7
Anamur 89
Bozyazi 104
   

Alanya

Alanya ligt aan de Turkse mediterrane kust tussen het verbazingwekkende Taurusgebergte en de blauwe kristal heldere Mediterrane zee. Het is een van de grootste en meest populaire vakantieoorden in Turkije, dankzij de lange zandige goed onderhouden stranden, bruisend nachtleven, een grote variëteit aan restaurants, een fascinerende historische en culturele erfenis en de multiculturele levensstijl. Jong en oud zijn gek op Alanya.

Gazipasa

Gazipasa ligt op 30 minuten rijden van het populaire resort Alanya. De hoge grijze bergen met in de winter besneeuwde witte toppen hebben ruimte gelaten voor een baai waarin het stadje gelegen is. Vanuit de bergen klatert een rivier door het dal naar de blauwe zee en snijdt door een breed zandstrand dat over de hele lengte van de baai strekt.

De baai is duizenden jaren in gebruik geweest door beschavingen en hiervan zijn overal nog overblijfselen te vinden van diverse culturen. Het grootste deel van het dal leeft van de landbouw met name bananen maar het toerisme is, ook door het vliegveld Alanya-Gazipasa, langzaam in opmars.

Meer vliegtickets naar Turkije

vliegtickets Antalya   vliegtickets Bodrum   vliegtickets Belek   vliegtickets Side
             
vliegtickets Kusadasi   vliegtickets Kemer   vliegtickets Marmaris   vliegtickets Fethiye