golfbaan Montgomerie BelekDe Montgomerie golfbaan ligt in de Belek regio van Turkije. Dertig kilometer ten oosten van Antalya aan de Turkse Mediterrane kust. De golfbaan ligt aan het MAXX Royal resort hotel in een gebied gekozen voor de natuurlijke schoonheid en het prachtige klimaat.

Gelegen op 104 hectare met pittoresk, gemengd pijnboombos met zandheuvels, heerst het gevoel van de natuurlijke omgeving. Daarom worden de specialiteiten van de karakteristieke golfbaan benadrukt.

Golfbaan Montgomerie foto's

De Montgomerie golfbaan is 6.486 meter, met acht meren, en speelt tot een par van 72.

Handicap: Dame 36 / Heer 28

Montgomerie Golfclub

Als u eenmaal uitgespeelt bent op de Montgomerie golfbaan dan bent u waarschijnlijk uitgeput. De perfecte plaats om uit te rusten is het terras dat uitkijkt over de 18de hole. Of misschien aan de open haard waar u geniet van uw favoriete wijn. Met twee verdiepingen is het clubhuis een ideale plaats waar groepen prijsuitreikeingen houden of waar vergaderingen plaats vinden.

Het elegante en ruime clubhuis biedt een serene atmosfeer. Met het uitzicht over het Taurus gebergte en de Middellandse zee zijn er voldoende mogelijkheden om adembenemende foto's te nemen. 

Montgomerie Maxx Royal hotel 

Het Maxx Royal hotel in Belek is het hotel van de Montgomerie golfbaan. U verblijft in een uitstekend 5 sterren hotel dat voorzien is van alle luxe dat u maar wenst. De accommodatie is direct aan zee gelegen waardoor u en uw familie zich heerlijk kunnen ontspannen na een dagje golf.

Bekijk Maxx Royal hotel