Golf Tat BelekDe Tat golfbaan is de eerste 27 hole championship golfbaan in Turkije, gelegen in de hoofdstad van golf: Belek. Deze internationale championship baan is ontworpen naar de eisen van de Europese golfers. U hebt de keus 18 holes te spelen of drie verschillende opties van 9 hole arrangements. Op de Tat golfclub Belek kunt u 12 maanden, 365 dagen per jaar spelen dankzij het heerlijke klimaat van de Mediterrane regio. De club biedt u een uitstekende mogelijkheid om te ontspannen en waardevolle vriendschappen te delen die u nooit gekend had zonder deze ervaring.

Een droomvakantie voor golfers, speciaal ontworpen voor de veeleisende Europese golfer. Ontworpen door de golfbaan architecten Hawtree uit Engeland.

Het was de bedoeling het natuurlijk karakter van de omgeving, de duinen, meren en rivieren zoveel mogelijk te behouden. De grote en wijdverspreide gebied van 13 are direct aan de Mediterrane Zee is zo origineel als mogelijk gehouden. De baan leidt u naar de meest wonderschone uitzichten van Belek. Veel tees zijn geplaatst op de toppen van voormalige duinen om u te voorzien van de beste uitkijk over het Taurus gebergte en de Mediterrane Zee.

Foto's golfbaan Tat Belek

De golfbaan is een uitdaging voor elke golfer. Vier verschillend tees voor internationale events maken het mogelijk voor elke golfer, van beginner tot professional, een individuele uitdaging te vinden met de gevaren in de landingsgebieden; kies de juiste tee voor u!

De golfbaan heeft een layout die goede condities biedt voor de eerste keer. De greens zijn goed zichtbaar gebouwd om blinde schoten te voorkomen. Onwaarschijnlijk goede condities zijn er zelfs na extreme regenval. De zandgronden van de voormalige duinen laten het water toe snel te verdwijnen en zorgt dat de baan snel bespeelbaar is. Nadruk is gegeven op het geven van een karakter aan elke 9 hole championship baan (de Tat, de Belek en de International). Elke hole heeft een eigen spel en landschapkarakter om de golfbaan onvergetelijk voor u te maken.

Als laatste maar zeker niet het minste is het wijde Tat Golf Trainingsgebied. Deze is direct geplaatst aan het clubhuis. Een putting green, een putting-chipping green en twee extra pitching greens voor bunkerschoten en slagen tot 60 meter. De driving range heeft drie grote targetgreens en heeft meer dan 40 training tees voor optimale trainingsmogelijkheden.