Bodrum heeft een erg bekend nachtleven in Turkije. Sinds een Ottomaans-Grieks herenhuis van pension omgebouwd is tot de beroemde discotheek Halikarnas. Maar luide muziek en disco is niet het enige dat u kunt doen in Bodrum.

Dineren in Bodrum

Om de avond van start te laten gaan zijn er veel mogelijkheden om lekker te dineren in Bodrum. U kunt een Turks restaurant opzoeken in de smalle straatjes van het centrum van Bodrum om te genieten van typisch Turkse gerechten als Adana Kebab of Kofte. Straatmuziekanten zorgen voor een ontspannen sfeer. De haven van Bodrum staat ook bekend om de goede restaurants.

Wilt u minder toeristen tegenkomen en in een Turkse sfeer eten dan zijn er verschillende kleine dorpjes verdeeld over het eiland waarbij goede visrestaurants aan zee of restaurants met andere gerechten in de kleine dorpjes in het midden van het eiland.

Bent u een visliefhebber dan hoort de baai van Gumusluk op uw kaart te staan. Rijke Turken komen uit Istanbul varen speciaal om vis te eten in de baai van Gumusluk waar de ondergaande zon zorgt voor een zilveren zee.

Uitgaan in Bodrum

Het bekendste in de stad Bodrum is de Halikarnas discotheek. De drankjes hebben toeristische prijzen maar zo populair dat u een bezoek niet mag missen als u van een discofeest houdt.

Gumbet de buur van Bodrum is ook een bekend plaats om de nachtelijke uurtjes door te brengen. In Gumbet is het niet een discotheek maar zijn het een aantal straten vol winkels, restaurants, bars, cafe's en discotheken die tot vroeg in de ochtend door gaan.

Alle andere plaatsen op het schiereiland hebben eigen uitgaansgelegenheden om te dansen of gezellig iets te drinken. Maar wilt u stevig stappen dan zult u toch Bodrum stad of Gumbet moeten opzoeken.Tweede huis Turkije