Antalya is een geweldige stad uit de oudheid maar zeker meegegaan met de tijd en ronde de oude stad is een modern Antalya opgetrokken. In Antalya vindt u dan ook alles op het gebied van uitgaan.

Dineren in Antalya

De stad is een moderne internationale stad waar u alles vindt op het gebied van dineren. Alle keukens zijn vertegenwoordigd. Uiteraard bent u in Turkije en dient u zeker de Turkse keuken te proberen. Het mooie in Antalya is dineren in de diverse sferen. Er zijn restaurants op de kliffen die van prachtige uitzichten genieten over de Middellandse zee, of u dineert in de Antalya Kaleici waar u de Romeinse tijd proeft en als laatste kunt u gezellig in de oude haven eten met de ondergaande zon op de achtergrond.

Nachtleven van Antalya

Bars en restaurants waar u gezellig kunt genieten van een drankje vind u overal in Antalya. Ook in het oude centrum zijn er bars en restaurants waar u iets kunt drinken of zelfs een dansje wagen. Voor de moderne bars en restaurants moet u buiten de Kaleici zijn. Op beide plaatsen vindt u een goede mix van toeristen en Turken al vindt u meer Turken in het moderne Antalya. Discotheken en clubs zijn er ook in dit moderne deel van Antalya. Hier komen wel veel Turken en vindt u ook de Turkse cultuur van uitgaan die zeker anders is dan wij westerlingen kennen. Als u de mogelijkheid hebt en invloedrijke Turken kent is het een andere wereld eens in een besloten club van Antalya te komen. In en rond de oude haven vindt u ook diverse uitgaansgeledenheden. Hier komt u meer toeristen tegen maar ook zeker wel Turken die gezellig een avondje uit zijn. 

Huizen te koop in Turkije