De Belek regio ligt 30 kilometer ten oosten van Antalya aan de Middellandse zeekust en maar 30 kilometer rijden van het historische resort Side.

In 1987, voor het eerst in Turkije, werd de infrastructuur voor een groot toerisme centrum ontwikkeld, met de positieve poging de karakteristieken van deze natuurlijke mooie regio te behouden en de omgeving factoren zoveel mogelijk te behouden.

Alle faciliteiten in de Belek regio zijn eerste klas en het resort is gekozen als een prioriteit bij de ontwikkeling van de beste mix met attracties voor toeristen, niet voor een dag maar voor de volgende duizend jaar. De atmosfeer, het landschap, de architectuur, stranden, geschiedenis, musea en natuurlijk golf maken bij elkaar een eerste klas resort.

Belek vakantie

Belek biedt alles waar u naar op zoek bent in een vakantie regio, blauwe vlag strand, geweldige natuurlijke omgevingen, golf banen en een brede variëteit aan winkels, restaurants, nachtleven en activiteiten het hele jaar door.


Het klimaat is uitmuntend met 300 dagen zonneschijn per jaar, lage luchtvochtigheid en de heldere schone wateren van de Middellandse zee.

Om in en rond Belek te komen bent u niet toegewezen op een auto maar kunt u gebruik maken van de bus service die elke 10 minuten van Belek naar de Antalya-Alanya hoofdweg bij Serik rijdt. Vanaf hier kunt u zowel naar Antalya, Alanya maar ook bijvoorbeeld Side.

Inspirit huis TurkijeHuis kopen in prachtig vakantieproject

Geinspireerde door luxe en het mediterrane leven: huizen te koop in Side

Vanaf € 71.600,- 

Bekijk appartement

 

Belek golf

Voor de sport liefhebbers is er in Belek voor ieder wat. Parasailing, paardrijden, fietsen, voetbal, tennis, skiën op anderhalf uur afstand en natuurlijk golf!!!.. de sport waar Belek bekend om staat. Hier in Belek heeft de golfbaan een natuurlijke omgeving gecreëerd voor verschillende soorten planten en vogels met de golf clubs gegroepeerd in twee delen binnen 10 minuten rijden met de meest hotels in het midden. De golf banen behoren tot de beste van de wereld en zijn gelegen tegen een landschap van pijnbomen, natuurlijke vegetatie en kilometers schone, zandige stranden welk Belek tot de golfhoofdstad van de omgeving maken en zelfs snel het meest populaire golf resort van Europa wordt. Momenteel bezit het resort welgeteld 15 golfbanen! Alle banen liggen in een bosrijke omgeving en bieden uitzichten over de middellandse zee of het Taurus gebergte waardoor u uw passie voor golf kunt verrijken door geweldige omgevingen.


De stad is ontwikkeld tot een exclusieve omgeving met goed gebouwde villa's en luxe appartementen en vergeleken met de prijzen van vastgoed in de golfregio van Spanje, zult u genieten van het feit dat de prijzen in Belek 3 a 4 keer lager liggen. Hoewel, de prijzen stijgen geleidelijk, dus zorg voor een maximale investering door nu vastgoed aan te schaffen en gebruik te maken van het groeiende potentieel van uw vastgoed.

Vakantie in Belek

Boek voor uw vakantie naar Alanya  vliegtickets naar het Antalya vliegveld op maar een half uur rijden van het vakantieresort aan de Turkse Riviera.

Bij ons boekt u ook een accommodatie voor uw vakantie. Wij beschikken over een mooi aanbod van vakantiehuizen in Belek en tevens over all inclusive vijf sterren hotels of hotels met minder sterren.

Om van het vliegveld naar uw accommodatie te komen kunt u een auto huren bij Real Turkey.

Vastgoed Belek

Als u op zoek bent naar een huis in de zon, toekomstige verhuur inkomsten van golfers, makkelijke toegang tot het vliegveld van Antalya, rustige stranden en de kans om op een aantal van de beste banen van de wereld te golfen, geeft u dan uw levenstijl een opwaardering en investeer betrouwbaar in een huis in Belek, uw investering in de toekomst.. Mediterrane stijl in Belek.

 

Andere regio's aan de Turkse Riviera

Naast Alanya zijn er diverse andere interessante regio's aan de Turkse Riviera

Side Turkse Riviera   Fethiye Turkse Riviera   Antalya Turkse Riviera   Bodrum Turkse Riviera   Kusadasi Turkse Riviera    
Side   Fethiye   Antalya   Bodrum   Kusadasi    
Alanya Turkse Riviera   Kemer Turkse Riviera   Didim Turkse Riviera   Cesme Turkse Riviera   Golf Turkse Riviera    
Alanya   Kemer   Didim   Cesme   Golf Turkije    
Marmaris Turkse Riviera                    
Marmaris    

Huis te koop in Turkije