Belek is een door de overheid gepland toeristenresort. Door de planning is het een ideale locatie om uw golfspel te verbeteren. Maar het stadje zelf is een gemaakte plaats met een logische opzet en gefabriceerde oudheden. Een toeristisch resort dat zeker gezellig kan zijn maar waar u geen pittorske smalle straatjes hoeft te verwachten.

Dineren in Belek

De Turkse keuken is natuurlijk ruim aanwezig in Belek, net als andere internationale keukens. Lekker eten kunt u in Belek maar de omgeving moet u er bij bedenken. Als afwisseling kunt u eten in Belek en het nabij gelegen stadje Kadriye dat wel eenzelfde soort centrum heeft als Belek. Anders is eten in Side of Antalya een goed idee.

Uitgaan in Belek

Belek kent geen grote discotheken of dansgelegenheden. Er zijn voldoende bars en restaurants in Belek en ook in het nabij gelegen stadje Kadriye om u avonden lang te vermaken. Wellicht kunt u her en der een dansje wagen. Maar uitgaan blijft rustig en beperkt tot gezellig een drankje aan de tafel. Voor het wildere uitgaansleven raden wij u aan om het uitgaansleven van Antalya te bezoeken. Lekker uit eten in een gezellige sfeer en vervolgens stappen in de oude haven biedt garantie voor een vermakelijke avond.


Huis te koop in Turkije