Golfbaan Lykia Links BelekLykia Links golf, de eerste in Turkije en de eerste in zuidelijk Mediterraan; uniek!... Direct aan zee gelegen is dit een van de zeer speciale golfbanen voor professionals, bekend als "Links golfbaan". Deze maakt gebruik van de voordelen van de vormen van de natuur. Maar 300 van de 36.000 golfbanen wereldwijd zijn 'Links' golfbanen.

Lykia Links Golfbaan foto's 

Zoals de meeste Links stijl golfbanen, biedt de aanhoudende wind van de Middellandse Zee, golfers een uitdaging die ze zoeken. De vier hoels langs de Middellandse Zee, holes 13, 14, 15 en 16, zijn dramatisch geplaatst in de duinen en zijn professionele schoten nodig. Hole 17, met de smalle green en een aanhouden wind, test elke goede golfer. De 18de hole eindigt stadium stijl. Met een grote leegte aan de rechterkant, terpen links en een schildpad groene green die zorgt dat de golfer de green met finesse betreed. De golfbaan is een uitdaging voor de ervaren golfer en men is enige "punch en run" Schotse stijl schoten nodig. De banen doen de golfer denken aan enkele van de beroemde golfbanen in Schotland die gastheer zijn voor de Britse Open toernooien.

Alle holes hebben prachtige uitzichten op de Mediterrane Zee en de bergpieken op de achtergrond. De 'Dye' stijl die naar deze baan gebracht is zijn te ook te vinden op de Amerikaanse golfbanen Harbour Town en Kiawah Island - Ocean Course. De golfbaan biedt het beste Schotse Links golf, terwijl de spelers met een hogere handicap ook kunnen navigeren op de golfbaan en plezier beleven. Waar op sommige banen de Turkse zomerzon een last kan zijn voor de golfer, zorgt de koele Mediterrane bries op de Lykia Links Golfbaan voor een plezierige Oasis.