Ovacik ligt op de lage helling van het Babadag gebergte. Het stadje ligt samen met Hisarönü in een grote vallei net boven Ölüdeniz met op de achtergrond de groene indrukwekkende bergen. De bergweg tussen Fethiye en Ölüdeniz loopt langs Ovacik.

De ligging van Ovacik

De vallei is een ideale centrale locatie waarbij met de Dolmus alles rond Fethiye te bereiken is. In Ovac?k zelf heeft een klein centrum met enkele winkeltjes, restaurants en bars. Het is een erg ontspannen en vredig oord, perfect om tot rust te komen. Voor het bruisende leven is er de buur Hisarönü dat een groter centrum heeft. Ook ligt Fethiye natuurlijk op rij afstand. Omdat Ovacik in de met pijnboom begroeide bergen ligt, hangt er een heerlijke frisse en gezonde lucht.

Ovacik foto's

Het zandstrand van Ölüdeniz is maar 4 kilometer rijden en snel te bereiken met de goedkope Dolmus. Als alternatief is er nog het Gemiler kiezelstrand. 

Ovacik vastgoed

Door de centrale locatie is Ovacik ideaal voor vastgoed investeerders. Omdat Ovacik maar 4 kilometer van het enorm populaire Ölüdeniz ligt is het een ideaal alternatief voor een 2e huis dichtbij dit wereldberoemde strand. In dit heerlijk rustige resort Ovacik zijn er prachtige huizen te koop. Bekijk ons huizenaanbod in Fethiye.


Huizen te koop Turkije