Konyaalti is de wijk aan de westkant van Antalya. De wijk is vooral bekend om het strand en het strandpark. Het strand is een lang grindstrand met daarachter het park, hotels en woningen. Het ligt dichter bij het centrum dan het Lara strand aan de oostkant van de stad Antalya.

U kunt in de tram stappen en westwaards rijden van het centrum helemaal tot het eind van de lijn bij het Antalya museum en de Hillside Su en Rixos hotels. Dan wandelt u tien minuten van de heuvel om het strandpark te bereiken aan het oosteind van het Konyaalti strand.


Het strandpark geniet van de schaduw van bomen, snackbars, restaurants, cafes en bars, douches en andere services zoals strandbedden en parasols. Achter het park is een grote parkeerplaats.

Verder naar het westen, weg van de stad, naar de indrukwekkende achtergrond van de Beydaglari bergen zijn minder services. Maar ook daar nog steeds voldoende om lekker van het strand te genieten.

Meestal ziet u de blauwe vlag hangen op het strand. Dit betekent dat het water schoon is en veilig om te zwemmen.Huizen te koop in Turkije