Lara is een wijk in het oosten van Antalya. Lara staat ook wel bekend om de verlijking met de Amerikaanse "strip". Luxe hotels en winkels langs een ruime weg. Lara start in het oosten van Antalya na de bekende kliffen van Antalya en de lage Duden watervallen. Ten oosten van deze watervallen ligt een punt land in de golf van Antalya. Hotels, restaurants en andere voorzieiningen zijn gastheer voor bezoekers die meestal vanaf steigers en platformen zwemmen.

Na dit deel Lara begint het bekende Lara waar een prachtig zandstrand zijn intrede doet. Het strand is enkele kilometers lang. Aan het begin vindt u hier nog enkele strandparken waar u kunt picknicken of van de schaduw van enkele bomen kunt genieten. Hoe verder hoe komt hoe meer grote vijf sterren hotels u hier tegenkomt waarvan de bekendste waarschijnlijk de Titanic is. Bij de meeste strandparken kunt u zonbedden en parasols huren maar bijna overal kunt u ook gewoon uw handdoek neerleggen.

Achter de vijf sterren hotels aan het strand is vooral nog een leeg deel afgewisseld met meer vijf sterren hotels en winkelcentra. Deze liggen dan direct ook aan de "strip". Aan de andere kant van de weg vindt u dan meer commerciele instellingen en de eerste woningen die vooral door buitenlanders gekocht zijn als vakantiewoning.Huizen te koop in Turkije