Het Sueno Beach hotel in Side ligt direct aan het strand en slecht op 1 kilometer afstand van het historische en gezellige Side. Manavgat ligt op een afstand van 5 kilometer.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Sueno Beach hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Sueno Beach Side beschikt over 760 hotelkamers verdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen in villastijl. Sueno Beach Side biedt u een lounge met receptie en lobbybar en liften (in het hoofdgebouw). Het hotel beschikt over een binnen- en buitenrestaurant, 8 a la carte restaurants (vooraf reserveren) en vele bars waar u drankjes kunt halen. Sueno Beach is een paradijs voor waterliefhebbers met maar liefst 6 zwembaden, een aquapark met 7 glijbanen en een verwarmd binnenbad. Op het zonneterras en op het strand staan voldoende zonnebedjes en parasols klaar. Bij de handdoekenservice kunt u 1 handdoek per dag halen op vertoon van de kaart. Voor de jonge gasten van Sueno Beach Side is er een miniclub (4-12 jr) en tienerclub (13-16jr). In de bioscoop worden zowel kinder- als volwassenfilms getoond, het Lunapark (tegen betaling) is in het bezit van onder andere een draaimolen, mini achtbaan, mini treintje, reuzenrad en een go-kartbaan. Verder biedt Sueno Beach diverse winkeltjes, een internetcafé, gratis draadloos internet op diverse locaties, een wasserette en indien nodig een doktersservice. 

Foto's hotel Sueno Beach Side

Uw hotelkamer

De standaardkamers (31m2) van Sueno Beach Side bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn comfortabel ingericht en voorzien van centrale airconditioning, telefoon, TV, kluisje, minibar (gevuld met fris, bier en water) en een balkon met een zitje. De badkamer beschikt over bad/douche, toilet en föhn. Met een toeslag kunt u een standaardkamer in een villa boeken met een eigen toegang tot het zwembad. De quadkamers (hoofdgebouw) zijn standaardkamers met 4 bedden. De familiekamers (hoofdgebouw) bestaan uit 2 ruimtes. Familiekamers (villastijl) bestaan uit 2 ruimtes, hebben een tuintje en liggen direct aan het zwembad. Alle type kamers beschikken over gratis WiFi verbinding.

Sport & ontspanning

Tennisbanen (verlichting tegen betaling), aerobics, boogschieten, tafeltennis, fitness, volleybal, basketbal en nog veel meer. Tegen betaling: bowlen, biljart, internetcafé, tafelvoetbal, playstation, gemotoriseerde watersporten en duiken. Ook is er een Spa & Wellness centrum met Turks bad, Fins bad en sauna. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam verzorgd iedere dag een gevarieerd dag- en avondprogramma.

All inclusive hotel

Zomer: U verblijft op basis van ultra all inclusive volgens de formule van deze accommodatie. ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. kinderbuffet (19.00-20.00). gedurende de dag snacks, waaronder döner kebab, pizza’s, pasta’s, gözleme, salades, sushi, burgers, ijsjes, taart en nog veel meer! middernachtsnack (23.30-01.00), soep (23.30-07.00) en sandwiches (01.00-07.00). alle lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes 24 uur per dag, volgens de openingstijden van de diverse bars. tegen betaling

Per verblijf eenmalig diner in alle a la carte restaurant (met reservering), import drankjes en Planet Beach Club (09.00-18.00 uur).

Winter: U veblijft op basis van all Inclusive volgens de formule van deze accommodatie, Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), allen in buffetvorm. tevens inclusief snacks (12.30-15.30) en een middernachtsnack (23.30-00.30). alle lokale alcoholische en niet alcoholische drankjes van 09.00-01.00 uur en volgens de openingstijden van de diverse bars. per verblijf eenmalig diner in de à la carte restaurants (met reservering). tegen betaling.

aanwezige import drank, Planet Beach Club en patisserie

Let op

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Sueno Beach hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN