Midden in een grote tuin, direct aan het strand ligt hotel Horus Paradise Side uit een hoge categorie. In de richting van de zee liggen meerdere zwembaden. 

hotelkamers - eten & drinken - zwembad & strand - activiteiten

spa & wellness - all inclusive - foto's - prijzen & boeken

Hotelkamers

Het hotel bestaat uit het 5 sterren gedeelte Horus Paradise Luxury Resort in het hoofdgebouw en het 4 sterren gedeelte Horus Paradise Holiday Village gelegen in de gebouwen in de tuin.

Kamers in vijf sterren hotel

De hotelkamers in Horus Paradise reflecteren luxe accommodaties uit de Egyptische cultuur en beschaving en bieden perfect comfort als resortkamers. Al het meubilair is gemaakt van origineel hout en houtwerk. Standaard kamers, familiekamers en luxe hotelkamers beschikbaar. Alle kamers met zeelandschap en groot balkon.

Standaard hotelkamer: dubbel bed of 2 enkele bedden, LCD met satelliet, telefoon, airconditioning, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, laminaat, minibar en een huurkluis. Hotelkamers met zeezicht. Minimaal 1, maximaal 3 volwassenen.

Connected hotekamer: dubbel bed (2) of 2 enkele bedden (2), LCD met satelliet, telefoon, airconditioning, bad - toilet, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, laminaat, mini-bar en huurkluis. Hotelkamers met zeezicht. Minimaal 3, maximaal 5 volwassenen.

Resort duplex (hotelkamer met jacuzzi): dubbel bed of 2 enkele bdden, LCD met satelliet, telefoon, airconditioning (4 seizoenen), Jacuzzi, toilet, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, laminaat, minibar. De duplex bestaat uit totaal 3 kamers. De kamers hebben Franse balkons en kijken uit over de tuin. Minimaal 3, maximaal 5 volwassenen.

Vakantieclub hotelkamers

De clubkamers van Horus Paradise liggen in een eersteklas vakantiedorp. De kamer zijn gebouwd in 49 blokken van 2 of 3 verdiepingen omgeven door citrus-, sinaasappel- en avocadobomen. Alle comfort is beschikbaar in de kamers. Alle kamers hebben een uitzicht over zee en de groene tuinen.

Standaard hotelkamer: dubbel bed of 2 enkele bedden, TV met satelliet, telefoon, airconditioning, bad, toilet, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, keramische vloer, minibar. Minimaal 1, maximaal 2 volwassenen.

Superior hotelkamer: dubbel bed of 2 enkele bedden en 2 uitklapbare sofabedden. Televisie met satelliet, telefoon, airconditioning, bad, toilet, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, keramische vloer, minibar. Minimaal 2+2, maximaal 2+2.

Familiekamer: dubbel bed of 2 enkele bedden. TV met satelliet, telefoon, airconditioning, bad, toilet, haardroger, 24 uur roomservice, balkon, keramische vloeren, minibar. Minimaal 2+2 maximaal 3+3 of 2+4.

 Terug naar boven prijzen & boeken

Foto's hotel Horus Paradise Side

 Terug naar boven prijzen & boeken


Eten & drinken

U ervaart een luxe en comfort in de restaurants van Horus Paradise. De hoofdrestaurants zorgen ervoor dat gasten zich bevoorrecht voelen met de klassieke en moderne hallen en terrassen. De terrassen met uniek Side zeeladschap zijn onvermijdelijk als romantische plaats. Het hotel heeft in totaal 8 restaurants. Drie restaurants zijn à la carte restaurants en er is een restaurant speciaal voor kinderen.

De bars in het hotel zijn vernoemd naar Egyptische architectuur structuren en bieden verschillende drankconcepten. Alle bars hebben eigen openings- en sluitingstijden. In totaal zijn er 15 bars door het hotel te vinden.

 Terug naar boven prijzen & boeken


Zwembad & strand

Bij het hotel vindt u binnen en buitenzwembaden, ontspanningsbad en kinderbad. U geniet meer van de baden als u weet dat deze worden gecontroleerd op extreme hygienische condities. Het binnenzwembad is 205 vierkante meter. Het buitenzwembad is 2100 vierkante meter. De relaxpool is 800 vierkante meter. Het kinderbad is 15 vierkante meter. Het duamutef Fall Bad is 115 vierkante meter en heeft een prachtige waterval. Er is een zwembad met 5 fantastische waterglijbanen. Wandel in de avond over de Mefetzeger Bridge.

Het strand ligt op 200 meter van het hotel. Het strand is gewaardeerd met de blauwe vlag die staat voor een schoon en hygienisch strand. Het is een fijn zandstrand en er zijn zonnebedden, parasols en kussens beschikbaar voor hotelgasten.

 Terug naar boven prijzen & boeken


Activiteiten in Horus Paradise hotel

Voor een fantastische vakantie zijn er verschillende activiteiten aanwezig. De activiteiten zijn voor uw gezondheid, sportief en in het zwembad. Er zijn de zwembaden en waterglijbanen. De kinderen vermaken zich uitstekend in de miniclub. Voor ontspanning is er de Spa & Wellness club. Het hotel beschikt over een eigen bowlingbaan. Het gamecenter sluit daarbij aan. Sporten in het hotel is veelzijdig. Er is een tennisbaan, mini voetbalveld, basketbalveld, waterbalveld en op het strand kunt u volleyballen of is er keus uit veel watersporten.

Naast de activiteiten is er entertainment. Er zijn georganiseerde sporten met en zonder instructuers. In de zwembaden worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Animaties zijn overdag beschikbaar en prachtige shows in de avond. Ook in de avond is er de disco of zijn er strandfeesten.

 Terug naar boven prijzen & boeken


Spa & Wellness

Het Cleopatra Spa Center is gesticht op 3000 vierkante meter en vervult al uw spa behoeftes met VIP cabines, hydrotherapie, massage kamers, Turks bad, Sauna, vapor room, sneeuwfontein, schoonheidssalon en aqua touch care. Alles onder het toeziende oog van een uiterst professioneel team. Een uitstekende mogelijkheid om na een jaar lang zwaar werk te ontspannen en genieten van privileges.

 Terug naar boven prijzen & boeken


All inclusive hotel

Ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt 10:00-10:30 uurlokale (alcoholische) drankjes 10:00-24:00 uur1 x per verblijf diner in alle à la carte restaurants (Turks, vis (weersafhankelijk), Italiaans en Mexicaans) (met reservering)snacks van 12:30-16:00 uurafternoon tea 16:00-17:00 uurin hoofdgebouw en kamers deluxe minibar dagelijks gevuld met water en frisdrank. Kamers in de tuin met alleen water.

 Terug naar boven prijzen & boeken


Bijzonderheden

De all inclusive is niet geldig in de disco. De gebouwen in de tuin hebben 4 sterren, de deluxe kamers echter 5 sterren.

Let op: U kunt deze accommodatie in Alanya aanvliegen via de luchthavens Antalya (AYT) en de nieuwe luchthaven Alanya, Gazipasa (GZP). De voordelen van luchthaven Alanya, Gazipasa zijn: u vliegt gegarandeerd met Transavia en een snellere afhandeling bij aankomst op de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP). Op Antalya (AYT) kunt u elke dag aanvliegen en naar de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Horus Paradise hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN