Hotel Sea World Resort in Side is een mooi en nieuw hotel (geopend in 2009) waar altijd voor iedereen iets te doen is. Met keuze uit een verwarmbaar binnenbad, diverse bars en 3 restaurants.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Sea World Resort hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Uw hotelkamer

Kamer: Smaakvol en modern ingericht met airco, tv, minibar, huurkluisje en gratis draadloos internet. Badkamer met bad met douche en föhn. Balkon met zitje en zijzeezicht (1A/2A/3A).
 Voordeelkamer: Als kamer, echter zonder zijzeezicht (2S/3S).
 Special deal kamer: Als kamer, echter voor dezelfde prijs met zeezicht en beperkt beschikbaar (2N/3N).
 Familiekamer voor 3-4 pers.: Als kamer, echter met een extra slaapkamer met airco en tv (min 2 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (2B/3B/4B).
 Suite: Als kamer, echter zeer ruimer, met jacuzzi in de kamer en met zeezicht (2C).Kinderen

Hotel Sea World Resort & Spa is ideaal voor families met kinderen. Voor de kinderen is er een apart kinderbad bij het binnenbad, kinderbuffet, speeltuin en miniclub (4 t/m 12 jaar) tot de beschikking. Ook is er tegen betaling en ter plaatse op aanvraag een babysitservice. Exclusief bij Neckermann gratis babypakket bestaande uit babybed, babybad, flessenwarmer, klamboe, kinderstoel, babyfoon en aankleedkussen. Wilt u dit babypakket bijboeken neem dan contact op met ons callcenter.

Foto's hotel Sea World Resort Side

All inclusive hotel

All inclusive: Ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt 10:00-10:30 uurlokale (alcoholische) drankjes van 10:00-23:00 uur (niet in disco)1 x per week diner in 1 à la carte restaurant (met reservering)snacks 13:00-15:00 uur en van 23:00-23:30 uurafternoon tea 16:00-17:00 uurbij aankomst minibar gevuld met frisdrank en water. Water wordt elke dag bijgevuld.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Sea World Resort hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN