Hotel Kamelya Fulya Side ligt pal aan het strand en 500 meter van het Colakli shopping centre. Het centrum van Side ligt op 8 kilometer.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Kamelya Fulya hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Fulya beschikt over 244 kamers ondergebracht in een hoofdgebouw met liften. In de lobby gratis wifi. Een hoofdrestaurant en 5 à la carte restaurants (Turks, Chinees, Italiaans, Mexicaans en vis; open: 10/05-31/10). Verder een aquapark (10/05 - 31/10), zwembaden en een apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand zijn ligbedden, parasols en handdoeken gratis. Voor de kinderen is er een speeltuin, miniclub (4-12 jaar) en een dierentuintje. In de maanden juli en augustus is er een tienerclub (13-17 jaar). Verder zijn er winkeltjes, een dokterspost, minimarkt en internetcafé (tegen betaling).

Foto's hotel Kamelya Fulya Side

Uw hotelkamer

Fulya beschikt over goed verzorgde kamers die voorzien zijn van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Een balkon, telefoon, centrale airconditioning, televisie, minibar (dagelijks gevuld) en kluisje. Tegen een toeslag kunt u zeezichtkamers boeken

Sport & Ontspanning

Fulya hotel biedt gratis tafeltennis, 5 tennisbanen (verlichting tegen betaling), fitness, basketbal en beachvolley. Biljart en watersporten op het strand tegen betaling. U kunt gratis gebruik maken van de sauna, Turks bad en jacuzzi. Alle behandelingen zijn tegen betaling. Het internationale animatieteam zorgt voor een uitgebreid programma.

All inclusive hotel Kamelya  Fulya

Ontbijt (7.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), brunch (15.00-18.00), diner (18.30-21.30) en middernachtsnack (22.00-2.00). Diner in een van de à la carte restaurants (Turks, Chinees, Italiaans, Mexicaans en vis, 1 x per verblijf, reserveren noodzakelijk). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken en enkele importdrankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Verse jus d'orange is bij het ontbijt inclusief. Tijdens lunch en diner is er schepijs.

Belangrijk in Hotel Kamelya Fulya

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Kamelya Fulya hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN