Hotel Malhun ligt op loopafstand van het strand van Çalis. Fethiye ligt op 5 kilometer en Oludeniz op 18 kilometer.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Malhun hotel Fethiye. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

In hotel Malhun Resort treft u in totaal 90 kamers aan, gelegen in een hoofdgebouw van 4 verdiepingen en een lift. In het hotel vindt u een receptie, twee restaurants, waarvan een met een buitengedeelte, vanwaar u uitzicht heeft op zee, pool bar en een speelkamer. In de tuin liggen twee zwembaden en een kinderbad. Rondom het zwembad staan ligbedjes, matrasjes en parasols tot uw beschikking.

Foto's hotel Malhun Fethiye

Uw hotelkamer

De kamers in hotel Malhun zijn netjes ingericht en beschikken over een tv, airconditioning, minibar (tegen betaling), huurkluisje, telefoon en balkon. Verder beschikken de kamers over een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning

U kunt gebruik maken van de kleine fitnessruimte en een tafeltennistafel.

Halfpension hotel

U verblijft in Malhun op basis van halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm.

Belangrijk hotel Malhun

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Malhun hotel Fethiye. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN