Hieronder vindt u alle drie sterren hotels in Fethiye met een waardering van een 7 of hoger op de reiswebsite Zoover.

De beste drie sterren hotels in Fethiye

     
Hotel Rebin Beach Fethiye  

Hotel Rebin Beach Fethiye

hotel ster Turkijehotel ster Turkijehotel ster Turkije

voorzieningen:
halfpension, sport

     
Hotel Malhun Fethiye  

Hotel Malhun Fethiye

hotel ster Turkijehotel ster Turkijehotel ster Turkije

voorzieningen:
halfpension, sport

     
Hotel Meri Oludeniz  

Hotel Meri Fethiye

hotel ster Turkijehotel ster Turkijehotel ster Turkije

voorzieningen:
all inclusive, aan strand
     
Alle Fethiye hotels

Drie sterren hotels Turkije uitgelegd

Drie sterren hotels

De drie sterren hotels in Turkije zijn ideaal bij een reis met een gemiddeld budget. De meeste drie sterren hotels worden beheerd door internationale reisbureaus, vooral voor toeristen. Bepaalde drie sterren hotels bieden een vier sterren service, maar worden officieel gewaardeerd als drie sterren voor de simpele reden dat deze bijvoorbeeld voorzien zijn van een badkamer die niet voldoet aan vier sterren eisen. Meestal is internet in de hotels te verkrijgen via een computer in de lobby tegen een nominaal bedrag.

Drie sterren service

Recepties in drie sterren hotels moeten iets langer open zijn dan hotels met minder sterren. Minimaal 18 uur per dag. De hotels moeten ook 24 uur per dag telefonisch bereikbaar zijn voor interne en externe vragen. Drie sterren hotels in Turkije introduceren enkele extra's zoals: wassen, dry-cleaning(tegen extra kosten), en reserveringsmogelijkheden voor hoofdattracties enz.

Eten & drinken in drie sterren hotels

Restaurants in de drie sterren hotels bieden ontbijt, lunch en diner. De restaurants bieden meestal traditionele Turkse keuken met enkele internationale gerechten om een ieder te bedienen. Meestal zijn er alternatieve voedsel en drank services zoals een bar met een betere keus vergeleken met hotels met minder sterren.

Ontspanning & entertainment

De ontspanning & entertainment voorzieningen verbeteren aanzienlijk vergeleken met hotels met minder sterren. Hotels hebben gamerooms, een groter zwembad, tuinen of zonneterras, kidsclub, simpele spa en fitnessvoorzieningen.

Drie sterren hotelkamers

De hotelkamers in de hotels in Turkije met drie sterren zijn iets groter dan de twee sterren hotels. De kamers zijn redelijk bemeubeld. Kamervoorzieningen verbeteren in vergelijking tot twee sterren hotelkamers en zijn voorzien van airconditioning, kabeltelevisie, radio, koelkast of minibar, haardroger, roomservice en een kleine kluis voor waardevolle spullen. De kamers worden dagelijks verschoond waarbij handdoeken en bedlinnen ongeveer 1 à 2 keer per week.

Andere hotels Fethiye

 

Meer drie sterren hotels Turkije

Vijf sterren hotels in Fethiye   Drie sterren hotels in Turkije
Vier sterren hotels in Fethiye   Drie sterren hotels Alanya
Fethiye kaart met hotels   Drie sterren hotels Kemer
    Drie sterren hotels Side
    Drie sterren hotels Kusadasi
    Drie sterren hotels Bodrum
    Drie sterren hotels Antalya
    Drie sterren hotels Marmaris