Hotel Rebin Beach Fethiye ligt in Calis op loopafstand van hett openbare strand. Fethiye is per dolmus goed te bereiken en ligt op vijf kilometer.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Rebin Beach hotel Fethiye. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Dit hotel is in 2008 volledig gerenoveerd en heeft 47 kamers, gelegen in meerdere gebouwen van maximaal 3 verdiepingen. Receptie, een restaurant met buitenterras en bar. In de tuin ligt een zwembad met een kinderbad, jacuzzi en een poolbar. Rondom het zwembad staan ligbedjes, matrasjes en parasols tot uw beschikking. U kunt gratis gebruikmaken van wifi in het restaurant.

Foto's hotel Rebin Beach Fethiye

Uw hotelkamer

Ruime kamers voorzien van satelliet TV, airconditioning (individueel regelbaar), telefoon, huurkluisje, minibar (tegen betaling) en balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning

Fitness. Darts, tafelvoetbal en biljarten tegen betaling. Het hotel verzorgt Turkse avonden met dans en muziek.

Halfpension hotel

U verblijft in Rebin Beach op basis van Halfpension; ontbijt en diner in buffetvorm. Overige maaltijden, snacks en drankjes tegen betaling.

Belangrijk in Hotel Rebin Beach

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Rebin Beach hotel Fethiye. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN