Hotel Obakoy Alanya ligt op 50 meter door een tunnel onder de kustweg naar het lange zandstrand (gedeelt. met rotsplateau). Tot het centrum van Alanya 3 kilometer, regelmatig busverbinding vanaf het hotel.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Obakoy hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen in hotel

Geliefd hotel uit de goede middenklasse, met een hoofdgebouw en een woongebouw, 2 zwembaden, aquapark met 3 glijbanen (bep. uren), zonneterras (ligbedden/-kussens en parasols aan het zwembad/ privéstrand incl., handdoeken tegen borg), zitterras, pool-/snackbar en strandbar. Lobby met receptie, lounge met internethoek (tegen bet., WLAN in hele hotel incl.), tv-hoek, winkels, kapsalon, snackbar en restaurant. Turkse cat.: 4 sterren, 184 kamers, 5 etages, 1 lift per gebouw.

Foto's hotel Obakoy Alanya

Sport & fitness

Fitnessruimte (40 m2) en tafeltennis inclusief. Watersport aan het strand door lokale aanbieders tegen betaling.

Fitness & wellness

Turks stoombad, sauna en massage tegen betaling.

Entertainment

Overdag regelmatig animatieprogramma en 's avonds amusement met shows en folklore.

Hotel voor kinderen

's Morgens/'s middags miniclub (4-12 jr.). Kinderbad, speeltuin. 

Hotelkamer

Kamers (woongebouw) met airco (bep. uren), minibar, tel., sat-tv, WLAN-toegang (incl.), huurkluis, zitje, haardr., douche/wc en balkon, naar keuze in het hoofdgebouw met zijzeezicht. De familiekamers, in het woongebouw, zijn hetzelfde met een aparte slaapkamer. EK zijn TK voor alleengebruik in het bijgebouw.

Eten en drinken

Ontbijtbuffet en uitslapersontbijt tot 11.00 uur, lunch en diner in de vorm van een buffet met koude en warme gerechten. In de namiddag snacks, thee, koffie en koekjes. Ijs (mei-sept.). Middernachtsoep. Lokale alcoholische (vanaf 18 jaar) en niet-alcoholische drankjes van 10.00 tot 24.00 uur bij diverse hotelbars. Overdag niet-alcoholische drankjes en bier bij de strandbar. Minibar wordt dagelijks aangevuld met 1 fles water.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Obakoy hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN