Dit onlangs gerenoveerde ruime en verzorgde Boulevard hotel Alanya is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het mooie strand. Het hotel beschikt over 2 zwembaden en zonneterras met ligbedden.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Boulevard hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Kinderhotel

Apart kinderbad, speeltuin en miniclub (4 t/m 12 jaar).

Foto's hotel Boulevard Alanya

All inclusive hotel

Ontbijt, lunch en diner in buffetvormlaat ontbijt van 10:00-11:00 uurlokale (alcholische) drankjes van 10:00-23:00 uursnacks van 10:00-15:30 uur en van 23:00-23:30 uurafternoon tea van 16:00-17:00 uurminibar dagelijks gevuld met water.

Bijzonderheden

Let op: U kunt deze accommodatie in Alanya aanvliegen via de luchthavens Antalya (AYT) en de nieuwe luchthaven Alanya, Gazipasa (GZP). De voordelen van luchthaven Alanya, Gazipasa zijn: u vliegt gegarandeerd met Transavia, een snellere afhandeling bij aankomst op de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) en een kortere transfertijd naar uw hotel. Op Antalya (AYT) kunt u elke dag aanvliegen en naar de luchthaven van Alanya, Gazipasa (GZP) op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Hotelkamers

Kamer: Verzorgd ingericht met airco, tv, minibar en huurkluisje. Badkamer met douche en föhn. Balkon met zitje (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A1A/2A/3A).
 Voordeelkamer: Als kamer, echter nog voordeliger geprijsd (max. 3 volw. + 1 kind t/m 12 jaar) (A2S/3S). 

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Boulevard hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN