Het hotel Sidar Alanya ligt 1,5 kilometer van het oude centrum van Alanya. Het Kleopatra strand vindt u op 250 meter.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Club Sidar hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Club Sidar bestaat uit 3 gebouwen en beschikt over 172 appartementen, 4 liften, receptie, lounge met zitjes en tv ruimte, binnen- en buiten restaurant en bar. Zwembad met apart kinderbad, 2 glijbanen, ligstoelen en parasols bij het zwembad gratis te gebruiken, op het strand tegen betaling. Minimarkt, wasserette, massage salon, dokterspost, kinderoppas (op aanvraag en tegen betaling), internetcafé (tegen betaling), wireless internet in de lobby en op de kamer tegen betaling, speeltuintje en miniclub voor de kids.

Foto's hotel Club Sidar Alanya

Uw appartement

Woon/slaapkamer met kitchenette, koelkastje, telefoon, satelliet tv, airconditioning, kluisje (tegen betaling) en een aparte slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en föhn. Alle appartementen hebben een balkon.

Sport & ontspanning

Tafeltennis, beach volleybal, darts, bingo en volleybal gratis, biljart en watersport tegen betaling.

Hotel met logies

U verblijft op basis van logies in Club Sidar.

Let op in Club Sidar

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Club Sidar hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN