Icmeler is een aantrekkelijk resort met een achtergrond van bergen en een breed, goed onderhouden zand- en kiezelstrand over de hele lengte van de baai op de voorgrond. Icmeler ligt tussen Marmaris en Turunc

Het stadje staat op het voorblad van veel reisbureaus en daarom zou u verwachten dat het drukker en commercieler zou zijn.

Activiteiten zijn vooral geconcentreerd rond het strand met een brede selectie aan watersporten. Het stadje zelf is goed onderhouden en heeft een smal kanaal waar overdag marktkraampjes opgezet zijn. In de avond zijn er de levendige restaurants die entertainment bieden naast uw maaltijd. Enkele discothekene bieden actie later in de avond. Voor het actievere nachtleven is Marmaris eenvoudig te bereiken.

Foto's Icmeler

Elke woensdag is er een grote buitenmarkt in Icmeler. De markt ligt achter het stadje en eenvoudig met de Dolmus, die voor de markt stopt, te bereiken.

Icmeler ligt ongeveer 8 kilometer van Marmaris en er is een promenade waarover de hele reis te voet gemaakt kan worden. Het is een prettige wandeling elke tijdstip van het jaar.