Guzelcamli ligt 23 ten zuid westen van Kusadasi. Het stadje biedt een vredige atmosfeer aan de zee. Sinds het ontstaan in 700 voor Christus is het stadje continue bewoont geweest door vele beschavingen. Guzelcamli was een belangrijke conventie plaats voor de Ioniers, Panionian genaamd. Het stadje heeft haar kenmerk behouden na de ioniers, en is bestuurt door Seljoeken en Ottomanen, tot vandaag.

Guzelcamli, met mooie stranden om te zwemmen, is ook een geweldige plaats voor alle watersporten. Ontelbare stranden en baaien geven de bezoekers mogelijkheden te zwemmen of andere activiteiten te ondernemen. Het indrukwekkende nationale park ligt binnen de gemeente grenzen van Guzelcamli. De onbedorven schoonheden van het park trekken toeristen en bieden een onvergetelijke groen blauw panorama.


Wat betekent Guzelcamli

Het kleine dorpje Guzelcamli heeft een prachtige naam. Het eert hiermee ook het Millipark natuurpark in de directe omgeving van het stadje. De naam betekent 'dorp met mooie pijnbomen'. Een perfecte naam voor het pittoreske dorpje.

Kleine pensions en hotel in Guzelcamli bieden een mooie kans te ontspannen, geniet van de rust van dit stadje om lekker uit te rusten.

Het nationaal park van Kusadasi is te bereiken met minibussen, vanuit Kusadasi of het busstation van Kusadasi, en rijden elke 30 minuten.

Markt in Guzelcamli

Elke week is er de boerenmarkt in Guzelcamli. De markt wordt gehouden op de maandag.


Huis te koop Turkije