Op vakantie naar Oludeniz? Vind voordelige vluchten naar Oludeniz naar de internationale luchthaven van Dalaman 45 minuten ten noorden van Oludeniz.

Boek uw vlucht naar Oludeniz

Goedkope Oludeniz vliegtickets

Oludeniz bezit zelf geen vliegveld. Om in het resort te komen dient u een vliegtickets te boeken vanuit Nederland of Belgie naar het Internationele vliegveld van Dalaman. Vanaf de Nederlandse, Belgische en Duitse luchthavens zijn er alleen in de periode tussen april en oktober directe vluchten naar Dalaman. In de winterperiode dient u over te stappen op Istanbul. Het vliegveld bedient veel resort aan de idyllische westkust van Turkije  vol met beboste bergen en prachtige baaien. Bekende plaatsen zijn Fethiye, Marmaris, Oludeniz, Ovacik, Kas en Kalkan. Vakantiegangers boeken hun vliegtickets naar Dalaman voor hun zon, zee en strand, cultuur, historisch of medische vakantie.

Oludeniz

Een klein resort omgeven door het met pijnboom begroeide Babadag gebergte en de helder blauwe Middellandse zee. Ölüdeniz ligt in de provincie Mugla dichtbij de bekende stad Fethiye. Ölüdeniz is een van de 5 mooiste stranden van de wereld en het meest gefotografeerde strand van onze globe. Ölüdeniz is nog ongeschonden en het is bijna onmogelijk een vergunning te krijgen om te bouwen. Dit levert het wonderlijke resultaat op dat, zodra u uw hotel verlaat u binnen 10 minuten lopen midden in de weelderige groene natuur loopt. Het wereldberoemde parelwitte zandstrand is ideaal om te luieren maar er zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen.

Meer vliegtickets naar Turkije

vliegtickets Antalya   vliegtickets Bodrum   vliegtickets Alanya   vliegtickets Side
             
vliegtickets Kusadasi   vliegtickets Kemer   vliegtickets Marmaris   vliegtickets Fethiye