Hotel Viking Nona Beach ligt direct aan het strand (kiezel), in het centrum van Kemer.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Viking Nona Beach hotel Kemer. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen Viking Nona

In hotel Viking Nona Beach treft u 94 kamers aan, verdeeld over 4 verdiepingen. U treft er een receptie met lobby en zitjes, lift, bars en een restaurant. In de tuin treft u een zwembad met kinderbadje aan. De ligstoelen, matrasjes en parasols zijn gratis aan het zwembad en op het strand. Verder biedt het hotel tegen betaling een babysitservice, autoverhuur, dokterservice, wasserette.

Foto's hotel Viking Nona Beach Kemer

Uw hotelkamer

De keurig ingerichte hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met bad/douche, wc en föhn. Verder bieden de kamers u een airconditioning (individueel), telefoon, televisie, minibar, kluisje (tegen betaling) en balkon. 

Sport & Ontspanning

Aan het strand worden watersporten aangeboden door derden (tegen betaling). Er is eens per week live muziek.

All inclusive hotel

U verblijft op basis van All Inclusive: Ontbijt (07:30-10:00), laat ontbijt (10:00-11:00), lunch (12:30-14:00) en diner (19:30-20:30), allen in buffetvorm. Snacks (14:30-17:00), koffie/ thee en koekjes(17:00-18:00). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: roomservice, cappuccino, espresso, Turkse koffie, ijsjes, importdrankjes, drank in flessen, eten en drinken op het strand, verse vruchtensappen en alle maaltijden en drankjes na 23:00 tegen betaling.

Belangrijk in Viking Nona Beach

 In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Viking Nona Beach hotel Kemer. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN


Terug naar: vier sterren hotels Kemer


De drie best beoordeelde hotels in Kemer

Hotel Gural Kemer   Hotel Amara Kemer   Hotel Robinson Kemer
Hotel Gural Kemer   Hotel Amara Kemer   Hotel Robinson Kemer

 


Andere hotels in Kemer

 

Meer vier sterren hotels in Turkije

All inclusive hotels Kemer   Vier sterren hotels Antalya
Drie sterren hotels in Kemer   Vier sterren hotels Alanya
    Vier sterren hotels Side
    Vier sterren hotels Fethiye
    Vier sterren hotels Bodrum
    Vier sterren hotels Kusadasi