Het appartement ligt in een gezellig knus complex met een leuk zwembad. Veel Belgische en Nederlandse huurders zult u hier tegenkomen. In vijftien minuten wandelt u naar het zandstrand aan de Oostkant van Side. U kunt hier gratis gebruik maken van ligbedden en er zijn leuke strandtenten waar u kunt eten & drinken voor een lage prijs.

Prijs & boek

Ook rijdt er in de ochtend twee keer een bus langs de appartementen naar het strand. In de middag rijdt deze ook weer terug.

Indeling appartement

Prachtig 2 slaapkamer appartement verdeeld over 2 verdiepingen. Beneden vindt u de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer opent naar een gezellig overdekt terras. De hoofdslaapkamer met een tweepersoons bed ligt ook op de begane grond. Tegenover de slaapkamer vindt u de moderne badkamer met douche, bad en toilet.

De trap omhoog komt u bij de tweede slaapkamer en nog een ruime badkamer met douche en toilet.


Afstanden

Het 'nieuwe' centrum van Side is tien minuten lopen van het appartement. Hier kunt u boodschappen doen en vindt u veel restaurants en bars om uit eten te gaan of gezellig wat te gaan drinken in de avonduren. Het antieke centrum van Side is 20 minuten wandelen. De wandeling voert u terug naar de Romeinse tijd als u langs de oude overblijfselen en het antieke theater wandelt. In het oude centrum kunt u naar hartelust winkelen en genieten van de vele restaurants en bars.

  • Zwembad
  • Wifi internet

Side

Populair toeristisch stadje opgetrokken rond de ruines van het antieke Side. Het stadje ligt op een schiereiland met een oude haven en een gezellig centrum met veel winkeltjes, bars & restaurants, ingeklemd tussen het rustige Ooststrand en het toeristische Weststrand.


Huurprijs vakantie-appartement

Hoogseizoen 1 mei - 1 november: € 375,- per week
Laagseizoen 1 november - 1 mei: € 275,- per week
vliegveldtransfer: per rit € 50,- voor 4 personen of € 100,- voor 5 personen of meer

Huren of vragen?

Heeft u vragen over het appartement of wilt u dit appartement huren, vult u dan onderstaand formulier in.Huis kopen Turkije