Hotel Risus Suite in Alanya is een rustig gelegen appartementencomplex waar u een heerlijke vakantie zal beleven. U verblijft in ruime, nette appartementen. Er zijn enkele terrasjes en winkeltjes in de directe omgeving.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Risus Suite hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Over het hotel

De Risus Suite appartementen zijn gebouwd in 2004, Officiële classificatie 3 sterren, 48 kamers/appartementen, supermarkt gelegen op 300 meter, restaurant(s) gelegen op 30 meter, openbare telefoongelegenheid gelegen op 20 meter, nationaliteiten: Duits, Fins, Brits, Noors, Nederlands en Zweeds, voltage 220 volt, het strand ligt op 200 meter en dichtstbijzijnde centrum Alanya ligt op 3 kilometer.

Foto's hotel Risus Suite Alanya

Voorzieningen in hotel

Receptie: er wordt Duits en Engels gesproken, EuroCard/MasterCard en VISA worden geaccepteerd, bagageservice en geld wisselen mogelijk, parkeermogelijkheid: Publieke parkeerplaats buiten, kluisje in kamer/appartement (tegen betaling), lounge(s) met TV, internetfaciliteiten, 1 bibliotheek/leesruimte(s) en tuin.

Hotelzwembad

1 Buitenzwembad, 1 buitenzwembad voor kinderen, Beschrijving van Kinderbad (diepste gedeelte 180, ondiepste gedeelte 160, kindergedeelte aanwezig, diepste gedeelte 45, voor volwassenen, buitenbad, zoet water en geopend in periode april - oktober), zonneterras, ligbedden, matrasjes voor ligbedden en parasols.

Eten en drinken

Er is 1 restaurant en er is 1 bar

Sport en entertainment

Sporten: tafeltennis. 

Wellness faciliteiten

Massage en sauna (tegen betaling).

Kinderen in het hotel

Kinderclub: miniclub (miniclub), kinderfaciliteiten in de kamers: kinderstopcontacten, kindersloten, kinderbedje en rubber matras voor kinderbedje, babyfaciliteiten: gemeenschappelijke ruimtes zijn toegankelijk met een buggy, kinderstoel aanwezig en babyvoedsel te koop in eigen of nabijgelegen supermarkt, in restaurant is er een kindermenu of buffet en kinderstoel(en) aanwezig in restaurant.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Risus Suite hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN