Hotel Nerton ligt direct aan het lange zandstrand van Side. Inkoop- en uitgaansmogelijkheden in de buurt. Het centrum van Side ligt op 15 minuten loopafstand via het strand.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Nerton hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Voorzieningen hotel

Geliefd vakantiehotel met een hoofdgebouw en bijgebouwen. Tuin, zwembad, zonneterras (ligbedden, parasols en kussens aan het zwembad en strand inclusief, badlakens tegen betaling), pool-/snackbar. In het hoofdgebouw ontvangsthal met receptie, lounge, lobbybar, winkels, kapper, restaurant danwel openluchtrestaurant met buitenterras in de zomer. Overdekt zwembad (voor-/naseizoen). Turk. cat.: 4 sterren, 170 kamers in 3 gebouwen, 3-5 etages, 2 liften.

Foto's hotel Nerton Side

Sport & fitness

Fitnessruimte, tafeltennis incl.; watersport (lok. aanbieders) tegen bet.

Fitness & wellness

Turks bad inclusief. Sauna, massage tegen betaling.

Entertainment

6 Keer per week overdag en ’s avonds geringe animatie.

Hotel voor kinderen

Miniclub (4-12 jaar) in de voor- en namiddag, kinderbad. 

Uw hotelkamer

Kamers (BG) met eigen regelbare airco, minibar, telefoon, sat.-tv. met muziekkanaal, huurkluisje, douche/wc, haardroger, balkon. Naar keuze in het HG met stapelbedden. Kleinere Best Price kamers. EK zijn TK (HG) voor alleengebruik.

Eten en drinken

Uitrgebreid ontbijtbuffet en uitslapersontbijt. ‘s Middags en ’s avonds koude en warme gerechten in buffetvorm. Snacks en in de namiddag koffie, thee koekjes en/of cake. Locale alcoholische (vanaf 18 jaar) en niet-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Bij aankomst is de minibar gevuld met water.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Nerton hotel Side. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN