Granada Luxury Resort & Spa hotel in Alanya ligt in het knusse plaatsje Okurcalar en direct aan een privéstrand en een pier. Het centrum van Alanya ligt 30 kilometer van het hotel.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Granada Luxury Resort hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN

Hotelvoorzieningen

Het hoofdgebouw van Granada Luxury Resort bestaat uit 10 verdiepingen met in totaal 598 kamers. In het hoofdgebouw treft u de lobby met receptie en een bar met zitjes. Er zijn verschillende restaurants, waaronder een buffetrestaurant en 7 a la carte restaurants (Japans, Italiaans, Chinees, Russisch, Turks, Sushi bar en Vis). Voor drankjes kunt u naar een van de diverse bars. In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad en een aquapark met 3 glijbanen omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Ook op het strand staan de ligbedjes en parasols voor u klaar. U kunt gratis gebruik maken van de handdoekenservice. Verder treft u een tv-ruimte, conferentiezaal, discotheek, gameroom, winkeltjes, dokterspost, wasserette en een internetcafé. Voor de jongste gasten is er een speeltuintje, miniclub (3-12 jaar) en een babysitservice (tegen betaling).

Foto's hotel Granada Alanya

Uw hotelkamer

Uw hotelkamer is modern ingericht en voorzien van parket, airconditioning (centraal), telefoon, kluisje, tv, minibar (gratis, dagelijks gevuld met fris, water en bier), gratis wifi. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn. Meeste kamers hebben een balkon met een zitje. Quadkamers; een standaardkamer met 4 slaapplaatsen. De familiekamers zijn in duplexstijl. Zeezichtkamers zijn te boeken tegen een toeslag.

Sport & Ontspanning

Twee tennisbanen, tafeltennis, beachvolley, fitness en darts. Tegen betaling: verlichting op de tennisbaan, bowling, biljart en watersporten op het strand (door privé ondernemers). In het Spa & Wellness Center kunt u gebruik maken van de sauna en Turks bad. Behandelingen en massages zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt gedurende de dag en avond een uitgebreid entertainmentprogramma met sport, spel en shows.

Ultra All inclusive Zomer

Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.30), allen in buffetvorm. Verder Turkse pannenkoekjes (11.00-16.00), snacks (11.00-16.00), ijs (12.00-17.00), avondsnack (23.00-24.00) en tot slot nacht buffet (00.30-06.30). Alle lokale (non-) alcoholische dranken zijn 24 uur per dag inbegrepen. Per week is 1 diner in 1 van de a la carte restaurants inbegrepen (met reservering, Italiaans, Chinees, Russisch, Turks of vis en indien beschikbaar). Tegen betaling: verse vruchtensappen (m.u.v. het ontbijt), import dranken, roomservice, drinken in flessen, Sushi bar en het Japanse a la carte restaurant, Turks koffie en drankjes in de disco.

All inclusive Winter

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), allen in buffetvorm. Verder snacks (12.30-16.00), snacks (11.00-16.00), , avondsnack (23.00-24.00) en tot slot nacht buffet (00.30-06.30). Alle lokale (non-) alcoholische dranken zijn tussen 10.00-00.00 uur inbegrepen. Per week is 1 diner in 1 van de a la carte restaurant inbegrepen (met reservering, Italiaans, Turks of vis en indien beschikbaar). Tegen betaling: verse vruchtensappen, import dranken, roomservice, Turks koffie.

Let op in hotel Granada Luxury Resort

In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Bekijk eenvoudig de prijzen van de kamers in het Granada Luxury Resort hotel Alanya. Boek direct uw kamer(s). BEKIJK PRIJZEN